Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Specialist in woningdecoratie voor lifestylewinkels, tuincentra etc.

Groothandel Luimes en Luimes gaat met nieuwe showvrachtauto's op klantenbezoek

Luimes en Luimes, groothandel in woningdecoratie (met name potten en vazen) voor bloemisten, tuincentra en lifestylewinkels, nam voor het eerst sinds jaren niet deel aan inkoopbeurs Trendz. Om toch (potentiele) klanten te bereiken, heeft het bedrijf, dat twintig jaar geleden in de Achterhoek (in Aalten) vanuit een bloembinderij is ontstaan, in het afgelopen voorjaar twee nieuwe showvrachtauto's in gebruik genomen. Dat laat vertegenwoordiger Maarten Brunt weten.

Met de vrachtwagens met daarin de nieuwe collecties interieurproducten gaan de accountmanagers van Luimes en Luimes langs woonwinkels, tuincentra en bloemisten. "In verband met corona zijn de auto's zo ingericht dat er voldoende afstand kan worden gehouden", legt Maarten uit. "Op die manier is het voor zowel ons als de klant makkelijk dat we voor komen rijden."


Alle producten die Luimes en Luimes verkoopt zijn uit voorraad leverbaar. "Klanten kunnen ook onze gezellige showroom in Aalten bezoeken", vertelt Maarten. Hij verwacht qua verkopen nog een goed najaar. "We denken dat de consument het binnen in huis extra gezellig gaat maken de komende maanden, omdat we niet veel weg kunnen", zegt hij tot besluit. 

Meer informatie:
Luimes en Luimes
www.luimes-luimes.nl