Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Geslaagde roadshow bij Dersimo in Maassluis

De COREte STONE CERAtouch Roadshow bij Dersimo in Maassluis gaat als heel geslaagd de boeken in. Dat meldt Mariska Boogaard, salesmanager van Dersimo. Naast de COREtec STONE CERAtouch Roadshow on tour welke deze maanden onderweg is door heel Nederland werd er ook een Dersimo huisshow in Maassluis georganiseerd. De COREtec bus met de nieuwe display stond prominent buiten opgesteld zodat de klanten een goed beeld kregen van de nieuwe collectie. "Het was een geweldige dag, de klanten werden aangenaam verrast door de jongste telg uit de COREtec familie", aldus Mariska.

Nicolas Cnudde en Rob Pfundt van COREtec waren de gehele dag aanwezig om de klanten uitleg te geven over de CERAtouch collectie.
CERAtouch is verkrijgbaar in een reeks van natuurgetrouwe tegel- en steendecoren. "Diverse lagen zorgen voor een niet eerder vertoonde krasvastheid, gelijk of beter dan die van een keramische tegel, maar dan minder broos en breekbaar. De look en feel van een keramische tegel, maar met het comfort- en plaatsingsgemak van een zachte vloer. Een opmerkelijke innovatie welke direct bij de start de vloerenindustrie op zijn kop heeft gezet! Wij zijn dan ook zeer trots deze nieuwe innovatie in ons assortiment te hebben."

Nicolas Cnudde, Sales Director van COREtec® Benelux: "Wij hebben veel bewondering en waardering voor General Manager Marc Dubbeldam van Dersimo en zijn medewerkers voor het realiseren van een succesvol vloeren imperium waar COREtec® graag deel van uitmaakt. De professionaliteit en het enthousiamse van de Dersimo directie en medewerkers zijn belangrijke factoren die bijdragen tot het succes. Het continu zoeken naar nieuwe en innoverende  vloerproducten die hun tijd ver vooruit zijn, bracht hen enkele jaren geleden tot bij COREtec® en nu bij COREtec® STONE CERAtouch. We zijn ervan overtuigd dat we met de goede distributiepartners en verkooppunten in Nederland werken."

Meer informatie:
www.dersimo.nl
www.coretecfloors.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.