Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwste modellen zijn te zien op Vakbeurs Slapen in DWI

Ultima Bedden terug naar hoe het begon

"2020 is tot nu toe een jaar van uitersten. Een mooie start, een rustig midden en een sterke zomer. Het heeft ons de tijd gegeven om weer eens naar de collecties te kijken en mooie dingen te verzinnen. Wat gaan wij op de beurs van De Woonindustrie allemaal presenteren", herhaalt woordvoerder Ronald Slooter van Ultima Bedden en Sleep On Seaqual de vraag.

Tijdens de Vakbeurs Slapen in De Woonindustrie op zondag 13 t/m dinsdag 15 september en op maandag 21 en dinsdag 22 september presenteert het bedrijf de nieuwste modellen.

Boxspring Suprema. Groot, groter en grootst
"Waarom altijd bescheiden zijn. Dat was het uitgangspunt van de ontwikkeling van deze set. Gewoon eens iets anders doen als altijd. Met een hoofdbord van ruim 300 cm breed en 160 cm hoog is dit de eyecatcher van onze stand. En waarom daar stoppen. We hebben het bed ook meteen in de maat 200x210 gemaakt. Een extra volle boxspring, een Ultima matras die alleen gebouwd is voor comfort en ondersteuning en een heerlijke dikke natuurlatex topper om het geheel met luxe af te maken. De gekozen stof voelt heerlijk zacht aan en heeft een lichte structuur. Omdat wij meteen gestofferde hockers erbij hebben gemaakt wordt dit de box van deze beurs."

Een geheel nieuwe stoffencollectie voor alle Ultima Boxsprings
"Samen met onze leverancier en een bekende trendwatcher hebben wij een mooie collectie stoffen met inspirerende kleuren samengesteld. Uiteraard hebben wij een commerciële collectie met de juiste stoffen in de juiste prijsklassen. Nu hebben wij echter ook de aanvulling met een mooie velours, een kunstleer met een leuke print en een kunstleer met een superzachte touch.
Aangevuld met een mooie gestikte stof in veel kleuren van nu en een lekkere stoere grove stof zijn wij klaar voor het najaar."

Ultima Bedden gaat weer terug naar hoe het allemaal begonnen is
"Hoe creëer je nu het beste slaapcomfort? Na een rondje langs de klanten bleek dat met het geven van slaapadvies de schouder nog altijd vaak een probleem is. Wij zijn de uitdaging opnieuw aangegaan. Henk (Kwakernaat) heeft een machine gebouwd waarmee wij druk kunnen meten. Na veel testen bleek dat bijvoorbeeld visco schuim zich anders ging gedragen op een schuim dan op een veer. De schouderzone moet als het ware een kuil geven voor de schouder en geen druk. Veel matrasmerken plaatsen een drukverdeler onder de schouder en de combinatie van visco schuim met een pocketveer komt ook regelmatig voor. Nu presenteren wij de, uitgebreid geteste, schouderzone Ultiem. 3 lagen latex in 2 hardheden. De soft variant voor de soepel en medium kernen en de soepele variant voor de stevige en extra stevige kernen.
2 lagen van 5 cm Pulse latex met een bodem van 3 cm perfo-latex.
Deze schouderzone is in al onze pocketvering matrassen als optie te bestellen."

Ook onze boxspring collectie heeft weer enkele noviteiten
"Hoofdbord Planum in verschillende uitvoeringen. Planum staat voor vlak. Een mooi dun hoofdbord met diepte gecreëerd door het stiksel patroon. Zonder stiksel is hij gewoon Planum. Daarnaast is hij te leveren als Vertical, als Horizon en natuurlijk een geblokte Quadro.

Een boxsping is pas af als ook het pootje meewerkt aan het totaalplaatje. Wij voegen een nieuw pootje toe aan onze collectie pootjes.  Een mooi zwart stilettopootje wat gebruikt gaat worden op de hoeken van de boxspringcombinatie. Het ranke design maakt de boxspring slanker en de neutrale kleur houdt ook de ogen gericht op het bed.

Hoofdbord Figura is een hoofdbord met een mooie piping langs de randen. Slank design met een mooi accent. Zo horen de hoofdborden te zijn."

Sleep On Seaqual is ook weer verder uitgebreid.
"Na de succesvolle introductie in 2019 werd circulair opnieuw uitgevonden. De matrassen van Sleep On Seaqual bleken voor 99% recyclebaar te zijn. Omdat wij de matrassen opbouwen op een unieke en kwalitatief bewezen manier, zorgen wij voor minder afval en verpakkingen.
Alle matrassen uit de Dolphin en Manta collectie zijn volledig uitwisselbaar en modulair. Als er een ruiling moet plaats vinden omdat de klant toch net dat andere type wil, dan kan dat. Wij hoeven alleen 1 onderdeel te vervangen. Hiermee zorgen wij voor veel minder hele nieuw kernen in de afvalcontainer. Waarom zouden we hele kernen gaan ruilen als dat niet hoeft. De dealer kan terplekke bij de consument thuis de tijk open ritsen en de losse verenkern of comfortlaag wisselen. Daar slaap je nu lekker van."

Niemand is hetzelfde gebouwd.
"Maar toch kan je de meeste mensen wel in een van onze 4 profielmatrassen herkennen. Ultima werkt al bijna 9 jaar met deze profielen in onze matrassen en boxsprings. Nu introduceren wij het ook in onze Sleep On Seaqual collectie. Alle profielen zijn leverbaar in soepel en stevig. En kom je er toch niet uit? Dan maken wij voor jou speciaal een profiel op maat. Makkelijk toch."

Kies je profiel en jouw smaak van comfort en slaap heerlijk op jouw Manta profiel matras.
"Heb je smalle schouders en duidelijke heupen? Kies dan voor het A-profiel.
Zandloper is de andere naam voor duidelijke schouders en heupen en een smalle taille. Wij noemen dit het X-profiel.
Lijk je op een H, dan heb je weinig contouren.
Als je brede schouders hebt en een slanke taille en heupen dan ben je duidelijk een V."Meer informatie:
Ultima Bedden
tel 078-674 5434
ronald@ultimabedden.nl
www.ultimabedden.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven