Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Desso showt nieuwste collecties op VAKdagen in De Woonindustrie:

'Een vloerkleed als wooneiland? Dat past altijd!'

'Een vloerkleed als wooneiland: dat past altijd! Voor elk interieur is er wel een vloerkleed.' Dat zegt Wilna Albers van tapijtfabriek Desso, onderdeel van Tarkett uit Waalwijk. De leverancier van hoogwaardige tapijttegels, kamerbreed tapijt en vloerkleden neemt deel aan de VAKdagen in De Woonindustrie. Die vinden plaats op zondag 13 t/m dinsdag 15 september en op maandag 21 en dinsdag 22 september. In showroom B076 worden de nieuwste collecties getoond.

Desso Street Tracks Blauw.

"Of je nu klassiek woont of modern, groot of klein: een vloerkleed past altijd! Door de toepassing van een vloerkleed als 'wooneiland' zorg je voor eenheid en verbinding in het interieur", weet Wilna. "Het ideale interieur is persoonlijk, maar moet ook een geheel zijn. Door een vloerkleed toe te passen wordt bijvoorbeeld de zithoek een eenheid. Je verbindt verschillende meubelen – de bank, salontafel en bijzettafeltjes – tot een comfortabel geheel. Ook in de slaapkamer, de relaxplek bij uitstek, doet een vloerkleed wonderen voor sfeer en comfort. Bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Hoe groter het kleed, des te groter het gevoel van comfort."


Desso Silhouettes Prisma.

Laatste trends
"Met een Desso vloerkleed kies je niet alleen voor warmte en comfort in het interieur, je kiest voor een uniek item dat aansluit bij de laatste woontrends. Vloerkleden zijn namelijk steeds vaker een integraal onderdeel van de inrichting. Met kleuren, maar vooral ook met structuren, stem je een vloerkleed af op de eigen woonsituatie. Een vloerkleed met een grove structuur zorgt voor een andere sfeer dan een kleed met een verfijnde structuur. Kies voor grof in een stoer interieur, ga voor comfort met een zachte structuur in een klassiek interieur of kies voor een natuurlijke noot in het modern landelijke interieur. Doordat je zelf kiest voor jouw kleur en structuur sluit een uniek op maat gemaakt Desso vloerkleed altijd perfect aan bij actuele designcollecties, én bij de sfeer in huis."


V.l.n.r. Parade Paradiso, Parade Paris en Desso Silky Shades.

"Loop eens binnen in onze showroom in De Woonindustrie (B076). Wij laten je graag onze nieuwste collecties zien", besluit Wilna.

Meer informatie:
Desso Tarkett
Taxandriaweg 15
5142 PA Waalwijk
+31 (0)416-685 466
info@tarkett.com
www.dessotarkett.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven