Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Estillon behaalt certificaten voor ondervloeren

Afgelopen maand heeft vloerenproducent Estillon een tweetal certificaten op haar ondervloeren behaald. Dit betreft een TUV een Bfl certificaat voor haar vloeren.

De Floorfixx fini met 10 dB geluidsreductie met vinyl op rol heeft het TUV certificaat gekregen. "Floorfixx fini is een systeemvloer die kleine oneffenheden in de ondervloer opvangt. Creëert snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende en egale ondervloer die direct belastbaar is. Geschikt voor huishoudelijke en licht projectmatige toepassingen."Black Magic heeft de brandveiligheidstest behaald (Bfl). Black Magic is een ondertapijt geproduceerd uit 100% SBR rubber. Het zware rubberen ondertapijt creëert een stabiele, comfortabele en duurzame basis voor elke installatie. Black Magic draagt bij aan de ervaring van luxe en comfort van het tapijt. Black Magic is geschikt voor huishoudelijk, licht en zwaar project gebruik. 

Tijdens de zomermaanden heeft Estillon een online summerschool voor haar klanten om zo meer over de vloeren te leren. Hieronder de eerste video van de online les.Meer informatie:
Estillon
www.estillon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.