Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Ter plekke besloten om COREtec Stone CERAtouch display op te nemen in assortiment"

De COREtec STONE CERAtouch lancering is in volle gang. Een team van het vloerenbedrijf reist kriskras door Europa. De jongste telg uit de COREtec familie van meerlagige harde vloeren is 'overal' in Nederland voorgesteld. Zo ook in Wateringen, waar Mariska Boogaard namens COREtec® Distributeur Dersimo bij Dekor haar enthousiasme niet onder stoelen of banken steekt.

"We begonnen de dag al feestelijk met een heerlijke taart, eigenaar Martien de Kok van firma Dekor Wateringen was jarig.
Vol enthousiasme hebben Peter (Dersimo), samen met Rob (US FLoors) de COREtec Stone CERAtouch collectie voor de winkel gepresenteerd. Een prachtige plek midden in de winkelstraat van Wateringen waar menig geïnteresseerd winkelpubliek toekeek hoe deze collectie gepresenteerd werd. Dersimo klant Dekor is al enige tijd een echte COREtec fan en de jongste telg uit de COREtec familie, nl. COREtec® STONE CERAtouch wilden wij op ludieke wijze presenteren. Aangezien Dekor beperkt is in de winkel met zijn ruimte had hij vooraf bedacht alleen voor de CERAtocuh koffer presentatie te gaan, alleen toen hij en zijn winkeldames de COREtec Stone collectie zagen werd er kritisch naar de ruimte binnen gekeken. Ze raakten erg enthousiast dat er ter plekke besloten werd om de COREtec Stone CERAtouch display op te nemen in hun assortiment."

Vanaf september is de COREtec® STONE CERAtouch te bewonderen bij Dekor aan Plein 3 in Wateringen.

Meer informatie: 
www.coretecfloors.com
www.dekor-wateringen.nl
www.dersimo.nl

Publicatiedatum: