Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Binnen tien minuten een vrolijke muur creëren

Eijffinger, producent van muurbekleding, heeft een nieuw product aan haar gamma toegevoegd. Eerder dit seizoen liet het bedrijf al doorschemeren het assortiment uit te breiden, nu is bekend gemaakt welk product er is bijgekomen. De Wallpower Circles is het nieuwe paradepaardje, vertelt Sietske van Eijffinger.



“Dit zijn grote zelfklevende cirkels met een mooie matte textiellook die super eenvoudig aan te brengen zijn. Ze bestaan uit twee delen en lijm is dus niet nodig. Gewoon plastic er af en plakken maar! Zo geef je je slaap-, kinder-, eet- en/of woonkamer in no-time een compleet nieuwe look. Er kan gekozen worden uit 10 verschillende varianten in 3 maten (100, 120 en 150 cm). Dus ook voor kleinere ruimten als een toilet, hal of trapgat is er een passende variant.”

Bij Eijffinger zijn ze op het idee gekomen voor de Wallpower Circles tijdens de tijden dat iedereen thuis zat te werken. “Daar wordt je creatief van”, vertelt Sietske vol enthousiasme. “Zelf heb ik er ook een op mijn muur geplakt en dit is binnen 10 minuten gedaan. Zo kan iedereen die behangen een gedoe vindt toch een vrolijke muur creëren.”



De wanddecoratie is gemaakt van een speciaal papiersoort met sterk klevend materiaal. “Dankzij de klevende kant kan op bijna elke ondergrond geplakt worden. Het leuke is dat je met zo een Wallpower Circle aan de muur een soort schilderij hebt. Dit is te danken aan de textiellook die het product heeft.”

“We zijn zeker van plan om deze techniek verder te ontwikkelen en uit te breiden”, besluit Sietske.

Meer informatie:
Eijffinger
www.eijffinger.com