Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Artwall Collection van designer Anneke van de Pol komt nu ook met behang op rol

Artwallcollection heeft haar collectie uitgebreid met een collectie behang op rol. Veel designs ontworpen door Hanneke van de Pol zijn nu ook verkrijgbaar in een traditioneel vliesbehang, een klassieke linnenlook en een mega luxe leatherlook voor wie echt helemaal uit zijn dak wil gaan in het interieur"Het is enige tijd geleden dat jullie wat hebben gehoord van mij", begint Hanneke van de Pol haar bericht. "Corona heeft (net als bij velen) heel wat roet in het eten gegooid, met name voor de presentatie van onze nieuwe collectie wandbekleding op de Independent Hotel Show in maart. Deze viel compleet in het water en werd last minute afgeblazen. Net als ieder ander, moest ik hier even van bijkomen en kijken naar wat de gevolgen zouden zijn. De winkel ging op slot, werkzaamheden en projecten werden uitgesteld of soms zelfs afgeblazen. Een hele teleurstelling, maar gelukkig pakte ik na een paar weken de draad met volle moed weer op en ging kijken naar de kansen die er lagen."

"Wilde al heel lang de collectie wandbekleding uitbreiden met een collectie behang op rol. Een behoorlijke onderneming waar veel tijd en concentratie voor nodig zou zijn. De website zou dan moeten worden vernieuwd, de showroom aangepast, en niet te vergeten de ontwerpen moesten allemaal worden aangepast aan een vast formaat en alle ontwerpen getest worden op diverse materialen. Had een doel en dat was binnen 3 maanden klaar zijn en dat is hoe onwaarschijnlijk ook gelukt! Had tegen mezelf gezegd dat Corona mij ook iets goeds moest gaan opleveren en hoe fijn als je dan terugkijkt op een relatief korte periode en ziet wat er allemaal gedaan is in slechts 3 maanden tijd."

"De website is vernieuwd, de collectie 'behang op rol' staat online, de stalenboeken zijn af en de winkel is sinds vorige week weer open voor bezoekers en klanten en heeft een metamorfose gehad, alles is klaar en gelukkig loopt het nu al storm in de shop & showroom in het Modekwartier van Arnhem, met aanvragen en mensen, die bellen om een afspraak te maken. Een goed teken, na deze onzekere periode waarin niet duidelijk was of zaken zouden vastlopen, stilstaan of wanneer we de draad weer volledig kon worden opgepakt. Heb er ontzettend veel zin in en hoop dat deze collectie behang, het iets toegankelijker maakt voor de klant om te gaan voor een waanzinnige metamorfose van het interieur."

Meer informatie:
Artwall Collection
www.artwallcollection.com

 

Publicatiedatum: