Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Importeur van woningtextiel is verhuisd naar een ruimer pand

Liza van Leur: "We hebben als Lemetex het geluk dat we in de goede branche zitten"

Importeur van woningtextiel Lemetex, ook wel bekend onder het label Unique Living, is verhuisd naar een ruimer pand dat naar eigen zeggen ongeveer de helft groter is. Woordvoerster Liza van Leur: "We hadden in Zaltbommel ruimte tekort, vandaar dat het kantoor en magazijn verhuisd zijn naar een groter pand in Hedel. Het voormalige hoofdkantoor zal als aanvullende opslagruimte in gebruik blijven."
Stevige groei
De verhuizing is volgens Liza het gevolg van een stevige groei in 2019. "Momenteel hebben we 20 à 25 werknemers in dienst. Vooral vorig jaar zijn er nieuwe mensen bijgekomen."

Na een wat rustigere periode draait het in 1978 opgerichte bedrijf weer op volle toeren. "Ik denk dat we geluk hebben, omdat we in de goede branche zitten. De meeste tuincentra zijn namelijk open gebleven, waardoor wij nooit stil hebben gestaan. Op dit moment zitten we weer op het zelfde niveau als voorheen."Voorjaarscollectie 2021
De najaarscollectie is van 20 t/m 22 september te bezichtigen op inkoopbeurs Trendz in Gorinchem. Ook de voorjaarscollectie van 2021 staat al in de startblokken. Beide collecties bestaan voornamelijk uit decoratiekussens, plaids, tafellinnen en tafelzeil. Doordat de artikelen ge├»mporteerd worden uit verscheidene delen van de wereld, is de diversiteit in materialen en kleuren groot.Meer informatie:
Lemetex / Unique Living
Buitenkamp 18
5321 KB Hedel
[email protected]
www.uniqueliving.nl