Gietvloerenbedrijf moet de deuren sluiten

Woensdag (24 juni) heeft de rechtbank in Zeeland-West-Brabant een gietvloerenbedrijf failliet verklaard. Het Bredase bedrijf was nog maar drie jaar geleden opgericht op het adres Minervum 7003, waar een showroom was ingericht met 14 aparte ruimtes die elk voorzien waren van een andere gietvloer.Het failliet verklaarde bedrijf is Eu Floor B.V. te Breda (Noord-Brabant). Als curator is aangesteld mr C.A.G. Krüger. Het insolventienummer van deze zaak is F.02/20/218. 

Het bedrijf is in mei 2017 opgericht met als specialisatie gietvloeren en coatings. Ook Glad Gietvloeren valt onder dit bedrijf.
Meer informatie: www.eufloor.nl

Durasolbouw
Ook Durasolbouw B.V. te Oldenzaal (Overijssel) is failliet verklaard, Als curator is aangesteld mr P. Gorter. Het insolventienummer van deze zaak is F.08/20/149. DurasolBouw was gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Meer informatie: www.durasolbouw.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.