Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jorien Jansen van Wandkraft:

"Wandcirckels gaan echt een trend worden"

Waar het ene bedrijf met wanddecoratie haar koers zonder enige verandering vasthoudt gaat Wandkraft op de 'groene' tour. Met een nieuwe collectie van ronde vormen volgen zij de laatste trends."Wij volgen de trends zeer nauwkeurig, één daarvan is de ronde en organische vormen. Vandaar dat we een collectie gemaakt hebben met ronde vormen. Wandcirkels gaat echt een trend worden", aldus Jorien Jansen, eigenaar van Wandkraft. "Daarnaast wilde we ook een lijn maken die 'groen' is. De cirkels zijn gemaakt van pure metal. Dit is een dunne aluminiumplaat. Het ophangsysteem is ook van aluminium. En de verpakking bestaat uit gerecycled karton, hierdoor is het product compleet recyclebaar."De coronacrisis heeft juist goede invloed gehad op de nieuwe collectie. "De ronde vormen hadden we al wel in de planning maar door de corona hebben we wel meer tijd gekregen voor het creatieve gedeelte. Hierdoor zijn er meerdere collecties in ontwikkeling gegaan zoals onze fine line en de olieverfschilderijen."
Waar voorheen nog geen sprake was van met de hand geschilderde schilderijen is nu wel. "Onze filosofie is print on demand en niet importeren uit Azië. Bij de consumenten merken we dat er steeds meer vraag komt naar olieverfschilderijen. Deze hebben wij opgenomen in ons assortiment. Er kan nu eerst gekozen worden uit zes designs en deze worden door kunstenaar Frits van der Velde geschilderd op een linnen doek. Wij bieden nu voor ieder wat wils.""Door de corona zien we dat de online verkoop is toegenomen. Gelukkig waren we hier al wel goed in vertegenwoordigd maar hebben dit nog verder aangepast door beter en meer beeldmateriaal per artikel te hebben. En het toevoegen van goede productomschrijvingen. Daarnaast hebben wij alles zoveel mogelijk geautomatiseerd zodat onze resellers snel online met Wandkraft kunnen."

Vaste collectie en private label
De service van Wandkraft is compleet: per woonstijl, per seizoen levert Wandkraft een complete verkoopklare collectie, inclusief prijskaartjes. "Tweemaal per jaar wordt de collectie aangevuld met beelden die passen bij het seizoen en de nieuwste stijltrends. Winkeliers kunnen selecteren uit de vaste collectie of kiezen voor maatwerk: Wandkraft levert ook private label." 

Meer informatie:
Wandkraft
www.wandkraft.com 
[email protected]