Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Voor de klant betekent dat optimale kwaliteit en snelle levering"

Harotex neemt WoonTotaal in gebruik

Harotex Gordijnenatelier BV is officieel actief op WoonTotaal. "Het bedrijf is een gespecialiseerd, uiterst modern gordijnenatelier met zeer goede faciliteiten, waar ook nog degelijk handwerk kan worden gedaan. Voor de klant van Harotex resulteert dat in een optimale kwaliteit en snelle levering met een persoonlijke manier van werken", legt Sander Janssen van WoonTotaal uit.

Harotex is in Helmond gehuisvest. FOTO GOOGLE STREETVIEW

"Met de ingebruikname van WoonTotaal kan Harotex haar klanten nu ook snel, simpel en overzichtelijk haar confectieopdrachten samenstellen en bestellen via www.woontotaal.harotex.nl of decoloop® via app.decoloop.com."

"Met het aansluiten van Harotex hebben we nu twaalf ateliers in de BeNeLux actief op WoonTotaal waarmee wij ons platform verder versterken voor de woning- & projectinrichting, webshops en binnenhuisadviseurs", laat Sander Janssen weten.

Verbinder tussen professionals
WoonTotaal is een verbinder tussen alle professionals in de interieurbranche. In binnen- en buitenland wordt door veel grote gordijnen- en vloerenleveranciers maar ook toonaangevende gordijnateliers het bedrijf gebruikt als standaard calculatie en bestelmethode.

Confectie-atelier
Harotex is in 1959 in Deurne gestart als confectie-atelier. Rond 1975 is vervolgens volledig gespecialiseerd in het confectioneren van gordijnen. In 1995 is Harotex overgenomen door de huidige eigenaar Toine Verstappen. "Ons bedrijf is vanaf dat moment sterk gegroeid", laat hij weten. "Deze groei is onder andere mogelijk geweest door het inzetten van automatisering. Maar alleen op die plaatsen in het productieproces waar dat een verbetering van kwaliteit en/of productiesnelheid kan betekenen.
Niet alle activiteiten zijn te automatiseren en daarom tref je bij ons ook nog het degelijke handwerk aan. Kwaliteit staat bij Harotex immers altijd voorop."

Modern pand
"In 2006 groeiden wij letterlijk uit onze bedrijfsruimte en is besloten een geheel nieuw en modern pand te bouwen aan de Vlamovenweg 8 op het industrieterrein Schooten in Helmond. Sinds eind 2006 worden de werkzaamheden vanuit deze nieuwe locatie verricht."

"In ons lange bestaan als gespecialiseerd gordijnenatelier hebben wij een uiterst modern atelier gerealiseerd met zeer goede faciliteiten. Voor klanten resulteert dat in een optimale kwaliteit en snelle levering."

Meer informatie:
Sieval Dedicated Solutions
Meppelerweg 95
8331 CV Steenwijk
www.woontotaal.nl
www.decoloop.com

Harotex Gordijnenatelier BV
Vlamovenweg 8
5708 JV Helmond
[email protected]
www.harotex.nl