Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heditex breidt Hydro-core collectie uit

Na het succes van de Bodiax BP500 Thor & BP400 Ivar breidt Heditex, groothandel voor woninginrichting, de Hydro-core collectie uit met een visgraat vloer. De BP580 Fisk is direct uit voorraad leverbaar in 6 eigentijdse kleuren.

Waarom een visgraat vloer?
"Een al wat langer lopende 'nieuwe' trend op vloerengebied is het visgraatpatroon", laat woordvoerster Laura Verhoek-Helms weten. "Helemaal nieuw is dat natuurlijk niet want vroeger zagen we deze manier van leggen al voorbijkomen met meestal houten vloeren. Naast dat dit alleen door een vakman gelegd kon worden zit aan echt hout een flink prijskaartje en is het niet zo onderhoudsvriendelijk als PVC."


De Bodiax Fisk visgraat collectie biedt alle voordelen van een PVC vloer en is voorzien van een geluiddempende en egaliserende ondervloer. Deze vloer is net als de Thor en Ivar collectie voorzien van het Unilin-clic systeem, hiermee is de Fisk collectie makkelijk en supersnel te leggen, aldus Laura.

Meer informatie:
Heditex
www.heditex.com

Publicatiedatum: