Vandaag de volgende corona-updates in de woon- en interieurbranche:

1. Show Up verhuist naar eind september 
2. COO Koelnmesse geeft update over Duitse beurzen
3. Beddenfabrikant Emma stuurt steun naar Lombardije
4. Swiss Sense speelt in op wensen van consument

1. Show Up verhuist naar eind september
Na de persconferentie van 6 mei en na overleg met de Brabanthallen en instanties is gebleken dat het definitief niet haalbaar is om showUP op 30 en 31 augustus te organiseren. “We hebben besloten tot een nieuwe datum voor de najaarseditie van showUP, 27+28 september.

Ons uitgangspunt is dat bezoekers en deelnemers na een periode van beperkingen elkaar weer op een veilige manier kunnen ontmoeten. Dit, in combinatie met de nieuwe richtlijnen en 1,5 meter protocollen om vakbeurzen te organiseren zullen we nu zorgvuldig gaan uitwerken. Over enkele weken presenteren we de concrete plannen voor de aankomende (corona-proof) showUP”, laat woordvoerder Daan van Trigt namens showUP weten.

2. COO Koelnmesse geeft update over Duitse beurzen
In een videostatement waagt Oliver Frese, COO van Koelnmesse GmbH, een optimistische kijk op de waarschijnlijk eerste industriële bijeenkomsten sinds de pandemie-uitbraak.
"De toonaangevende Duitse beurzen en open platforms voor internationale zakelijke contacten Orgatec Keulen, imm cologne, LivingKitchen en Interzum-cologne zullen een essentiële bijdrage leveren om de economie weer op gang te krijgen." 

3. Beddenfabrikant Emma stuurt steun naar Lombardije

Beddenproducent Emma heeft de krachten gebundeld met Protezione Civile en AREU om hulp te sturen naar Lombardije, Italië, die bijzonder hard is getroffen door Covid-19. "We zullen de organisaties en essentiële werknemers van Italië, die zo hard hebben gevochten tegen het Corona-virus, blijven steunen. Onze gedachten zijn bij jou", aldus een woordvoerder van Emma.

4. Swiss Sense speelt in op wensen van consument
Bij beddenfabrikant Swiss Sense spelen ze in op de de wensen van de klant. In tijden van corona wenst de consument een snelle levering.
"We zien nu dat klanten een product liever sneller willen ontvangen, dan wachten op specifiek maatwerk. Dus een meer voorraad gestuurd proces. Gelukkig hebben we de keten volledig in eigen beheer en kunnen daar direct op inspelen", aldus Geert Witlox van Swiss Sense tegen Michel van Buren van BLMC en Solventure podcasts.

Bekijk hier de corona-updates van maandag 11 mei. 

T I P S  of  T O P S?
Mail onze redactie of bel +31 (0)166 698 233