Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Corona-updates in de woon- en interieurbranche

Verkeerslicht regelt circulatie in interieurwinkel | Meubelbeurs Brussel gaat vooralsnog door | Interieurbranche in België weer op gang

Vandaag de volgende corona-updates in de woon- en interieurbranche:

1. Verkeerslicht regelt circulatie in interieurwinkel
2. Meubelbeurs Brussel gaat vooralsnog door
3. Interieurbranche in België weer op gang
4. Interieur Collectie Dagen (InCoDa) verplaatst

1. Verkeerslicht regelt circulatie in interieurwinkel 
‘Hoe houd je winkelverkeer in toom als de corona maatregelen straks worden versoepeld? Bij WoonTheater in Antwerpen en Blaasveld (Willebroek) vonden ze er een creatief antwoord op. Afgeschreven voetgangerslichten geven er binnenkort aan dat klanten de zaak mogen binnenstappen of dat ze nog even aan de deur moeten wachten.’ Dat meldt de Gazet van Antwerpen.

2. Meubelbeurs Brussel (MBB) gaat vooralsnog door

De organisatie van MBB laat weten dat ze de beurs voor alsnog laten doorgaan. "Onze beurs staat nog steeds gepland van 8 tot 11 november en ons team werkt er hard aan om de beurs goed te laten verlopen.  Met de steun van onze partners en de overheid zullen we alle nodige maatregelen nemen om een veilige en gastvrije beurs aan te bieden. Denk hierbij aan verplichte online registratie voor bezoekers, sociale afstandelijkheid, een maximum aantal personen per stand op elk moment, distributiepunten met desinfecterende gel, enz.

In het licht van de huidige omstandigheden wordt de vroegboekkorting verlengd tot 15 juni. Daarna zal het standaardtarief onherroepelijk worden toegepast. Dit is noodzakelijk om de stand planning niet in gevaar te brengen en om elke fabrikant de mogelijkheid te bieden om deel te nemen."

3. Interieurbranche België weer op gang
De woonwinkels in België zijn vanaf vandaag, 11 mei, weer open. Het team van Equilli bijvoorbeeld (van dr. ir. Vincent Verhaert, gespecialiseerd in matrassen, kussens en (dek)bedden) is blij om weer klaar te staan voor haar klanten. Dit laten ze weten in een bericht op LinkedIn. "Soms doen we gewoon even GEK of heel erg BLIJ, de winkels in België gaan weer open morgen. Succes allemaal namens het topteam van Equilli!"


4. Interieur Collectie Dagen (InCoDa) verplaatst

De komende editie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) die gepland stond op 13, 14 en 15 september 2020 in Evenementenhal Gorinchem is verzet. De corona maatregelen die de Nederlandse overheid momenteel oplegt met betrekking tot vergunningsplichtige evenementen houdt in dat deze tot 1 september niet door mogen gaan. Daarom wordt de beurs verplaatst naar 31 januari, 1 en 2 februari 2021. 

Lees hier het hele artikel.

Bekijk hier de corona-updates van vrijdag 8 mei 

T I P S  of  T O P S?
Mail onze redactie of bel +31 (0)166 698 233