Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sander Groen van beste verkooppunt van Nederland doet zijn verhaal over COREtec-vloeren

Sander Groen van Woonmode Rijswijk doet uitgebreid zijn verhaal over de goede werking en uitdagingen naar de toekomst toe van Woonmode in het algemeen & over COREtec vloeren en de samenwerking met USFloors - COREtec in het bijzonder.

"Wij zijn trots op óns succes met COREtec, waarmee wij in 2019 ook de eerste prijs als ‘Beste COREtec dealer van Nederland’ hebben gewonnen." 


Het team van Woonmode Rijswijk.

Vanwaar uw passie voor decoratie en vloerbedekking? Hoe bent u in die wereld terecht gekomen?
Woonmode is een familiebedrijf en opgericht door onze vader in 1985. Na het afronden van onze studies Commerciële Economie aan de Heao in Rotterdam zijn wij het bedrijf ingegaan. Na enkele jaren hebben wij het bedrijf overgenomen en zijn Sander en Mathijs Groen directeur-eigenaar van Woonmode. Wij vinden het ondernemen heel leuk, zeker in een markt die veel in beweging is. Wij kijken continu naar innovaties in de markt, zoals ook COREtec sinds enkele jaren in Nederland op de markt is gekomen.

Waarop letten klanten bij hun aankoop van vloeren?
Kwaliteit van het materiaal, de kleur en de mate van onderhoud. Verder speelt uiteraard ook de prijs een rol, al is een behoorlijk deel van de klanten van Woonmode bereid om meer te betalen voor een product wanneer hier een betere kwaliteit tegenover staat. Daarom zijn wij trots op óns succes met COREtec, waarmee wij in 2019 ook de eerste prijs als ‘Beste COREtec dealer van Nederland’ hebben gewonnen.

Wat zijn  volgens jullie de belangrijke producten en decors binnen het COREtec verhaal?
De Naturals serie, met name de kleur Forest en Meadows zijn door hun natuurlijke kleur en karakter voor Woonmode een groot succes gebleken. Sowieso doen de houtdecors het beduidend beter dan de plavuizen. Wij kijken wel uit naar de nieuwe Stone innovatie van COREtec STONE CERAtouch, die wij reeds in de Domotex beurs in Duitsland hebben mogen bewonderen.



Wat zijn volgens jullie de COREtec producten van de toekomst ? 
Een uitbreiding van visgraat zou ons advies zijn, waarbij ook de maat van de plank groter wordt. Verder kijken wij uit naar nieuwe aanvulling op het gebied van COREtec tegels, zoals eerder door mij aangestipt. Verder nodig ik COREtec uit om met bedrijven zoals Woonmode met regelmaat te sparren, om het gevoel met de markt levend te houden. Wij staan immers dicht bij de consument, en dit geeft waardevolle informatie over de vraag vanuit de markt.

Wat is de toegevoegde waarde van Woonmode voor de klanten? 
Onze kennis van de producten waardoor we een goed en gedegen advies kunnen geven. Onze service, zoals gratis inmeten en advies-op-locatie. Onze grote en inspirerende showroom met complete COREtec shop, Woonmode is gevestigd in Rijswijk, midden in de Randstad en dus heel goed bereikbaar voor een groot deel van Nederland. En heel belangrijk, ons vakmanschap want onze eigen mensen op de vloer zijn degene die het halfproduct tot een prachtige en vakkundig gelegde vloer maken.

Meer informatie:
Woonmode
www.woonmode.nl

COREtec
www.coretecfloors.com

Publicatiedatum: