Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oud-studiegenoten denken in deze coronaperiode out of the box

Claire Declemy zet met vriendin Sacha en hulp van stoffenfabrikant nieuwe bedrijfsactiviteit op

Claire Declemy (48), die in ETC Design Center Europe een showroom heeft, zit in de exclusieve interieurstoffen/meubelen en haar oud-studiegenote (tevens vriendin) Sacha Goossens (49) in de innovatieve Health Care. Samen hebben ze een nieuwe bedrijfsactiviteit opgezet met hulp van een stoffenfabrikant uit Florence, waar Claire haar exclusieve stoffen al jaren van importeert. 

De Italianen moesten van de overheid hun fabricageproces omzetten naar het fabriceren van mondmaskers. "Italië, de eerste brandhaard in Europa, liep voor op ons en in het begin leek dit allemaal heel onwerkelijk. Totdat ook hier in Nederland het coronavirus genadeloos toesloeg."

Beide ondernemers zagen hun omzetten dalen en hun bedrijven bijna stilvallen. Na deze eerste onwerkelijke weken, hebben zij elkaar moed ingepraat want er moest toch wat gebeuren. De beide ondernemers willen het liefst onafhankelijk zijn en 'hun eigen broek ophouden'. Ook wil Claire haar Italiaanse collega ondersteunen omdat de interieurstoffen op de plank blijven liggen.

Kortom met de knowhow van Sacha en de hoogwaardige stoffen van Claire hebben zij de Mazzy mondmaskers 'ontwikkeld'. Deze mondmaskers moeten wel voldoen aan de hoge kwaliteitseisen (gesteld vanuit de Italiaanse overheid) en om die reden gebruikt de fabrikant de Clinic Protection stof die voor 98,1% beschermend is tegen bacteriën en virussen.

Sacha weet uit ervaring dat wetenschappelijke onderbouwing voor Healthcare belangrijk is. Met deze combinatie is de Mazzy ontstaan, een mondmasker gefabriceerd uit hoogstaande Clinic protection stof voor Public Use only. Wasbaar, waterafstotend, hypoallergeen en antibacterieel.

Tevens willen ze heel graag dat de economie weer 'normaal' gaat opstarten, zodat collega-ondernemers uit de verschillende branches ook weer hun bedrijf kunnen hervatten. Als dit met een mondmasker kan, dan wel met één van hoge kwaliteit. Afkomstig van een Europese stoffenfabrikant en bovendien milieuvriendelijk, aldus de dames.

Meer informatie:
Mazzy Store
www.mazzystore.nl