Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Claire Declemy van Belliny Fabrics & Furniture:

"Omdat we met verschillende toeleveranciers werken, kunnen we alle orders nog verwerken"

Doordat Belliny Fabrics met verschillende toeleveranciers werkt, met name vanuit Engeland en Italië, ondervindt het bedrijf van Claire Declemy vooralsnog geen problemen. "Op dit moment kunnen we alle orders verwerken en versturen. Italië is als eerste getroffen, maar de weverij waarmee wij zaken doen is open en levert de goederen normaal uit. Soms met wat vertraging in verband met het transport. Ook in Engeland gaat vooralsnog alles op tijd de deur uit en komt ook aan."

Belliny Fabrics is ruim tien jaar geleden opgericht door Claire Declemy. Zij is importeur en agent van exclusieve en kwalitatief hoogwaardige interieurproducten. Zij werkt op dit moment vanuit huis. "Ik ben soms telefonisch niet direct bereikbaar in verband met de opvang van de kinderen thuis", schetst Claire een bekend 'probleem'. Maar per mail een vraag of bericht insturen werkt volgens haar het snelst. 

Designs of the Time

"Bij Designs of the Time in België is ook alles open en gaan orders 'gewoon' de deur uit. Bevestigingen over eventuele vertragingen ontvangt de klant direct na zijn bestelling en we kunnen dan indien niet in voorraad kijken naar eventuele alternatieven", geeft Claire aan. Op designsofthetime.be is de gehele collectie online te bekijken.

Label van den Berg
"De collectie meubelen van Label van den Berg heeft de fabriek ook aan de gang. De meubelen worden ook normaal uitgeleverd en we kunnen nieuwe orders aannemen. Ook zij hebben maatregelen genomen om hun medewerkers zo goed mogelijk te beschermen en door te kunnen laten werken!"

"Wij leven mee met degenen die door het coronavirus getroffen worden en wensen iedereen veel sterkte, zeker ook alle helden in de zorg! Veiligheid voor iedereen én het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus is nu enorm belangrijk", aldus Claire Declemy.

Meer informatie:
Belliny Fabrics
www.belliny.nl