Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor komt met geactualiseerd en modern kleurenpalet voor tapijtkwaliteit Tendence

De al jaren geliefde tapijtkwaliteit Tendence van Interfloor is vernieuwd en geactualiseerd met een modern kleurenpalet. Dit frisé tapijt is ontwikkeld met een poolgewicht van 2150 gram per m2 en behoort hiermee absoluut tot de top betreft tapijt.



Dankzij de duurzame Solution Dyed polyester garens is Tendence ultiem zacht om op te lopen en te relaxen. Polyester garen lijkt qua look en feel sterk op wol. Een garen met natuurlijke zachtheid en goede onderhoudseigenschappen. De combinatie van het hoge poolgewicht met Ultra Soft tapijtgaren en een grote pooldichtheid maken dit tapijt een comfortabele vloer om op te wonen en te leven.

Deze kwalitatief zware vloerbedekking beschikt over een sterk geluidsabsorberende werking en perfecte warmte-isolatie. Tendence is dan ook uitermate geschikt voor woon- slaap- of studeerkamer en tevens om toe te passen als maatwerk karpet. Verbeter de akoestiek van een gladde vloer en vernieuw tegelijkertijd uw interieur met een nieuwe hedendaagse look door een stijlvol vloerkleed. 


Tendence is verkrijgbaar in 13 eigentijdse kleuren waaronder diverse greiges en beiges. De trendy zacht beige met subtiel groen-gouden teint is in vrijwel ieder ruimte toepasbaar, voor een minimalistisch Scandinavische stijl of als naturel vloer in een speels of druk interieur of een kleine ruimte.

Tendence is geproduceerd volgens hoge productienormen. Een imposante tapijtkwaliteit die geschikt is voor intensief woongebruik, trappen en zwenkwielen. Tendence voldoet aan alle Europese eisen voor textielvloeren, is PIT geregistreerd en GUT gecertificeerd.
Een milieuvriendelijk geproduceerd tapijt zonder schadelijke stoffen.

Lees hier alle ins en out.

Meer informatie:
Interfloor Tapijt Vinyl Project 
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
tel: 038-3866222
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: