Op een decoratieve manier akoestiek creëren

Print Acoustics, een divisie van Triplaco-Beveka, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van akoestisch dempende houten panelen, kastdeuren en losse elementen. "Onze oplossingen, standaard of op maat, worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende toepassingen. Wij werken samen met architecten, installateurs en bouwheren om steeds de meest geschikte oplossing voor elke toepassing uit te werken."


Voor elk project heeft Triplaco een passende oplossing.

De akoestisch dempende oplossingen bestaan uit een kern in zwarte hoogwaardige MDF met een toplaag in Print HPL van Abet Laminati,  fineer van Decospan, lak, geweven vinyl, Vilt, massieve latten of digitale bedrukking en een akoestisch dempend glasvlies op de rugzijde of in het midden.

Op de beurzen in 2020 brengt Print Acoustics een nieuwe reeks panelen mee met certificaat van absorptie na testen in een onafhankelijk labo. De willekeurige patronen zijn leverbaar met  doorboringen, doorsleuvingen of willekeurige frontgroevingen.  Materialen zijn toplagen in HPL  Abet of echt houtfineer. Ook willekeurige patronen met massieve latten zijn leverbaar. 

Meer informatie:
Print Acoustics by Triplaco
info@printacoustics.be    
www.printacoustics.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.