Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geleverd door vijf verkooppunten in Nederland

Egger voorziet designcollectie van betere structuren, nieuwe kleuren en combinaties

De Egger Designcollectie 2020-2022 is een assortiment vol nieuwe eyecatchers en bekende favorieten. Eggers innovatieve materialen zorgen voor verrassende combinaties in kleur en oppervlaktestructuren en dragen bij aan een gezond binnenklimaat. De collectie wordt vanaf heden in Nederland aangeboden en geleverd door vijf verkooppunten.



Betere structuren, nieuwe kleuren en combinaties
Egger presenteert een nog betere match tussen decor en oppervlak, nieuwe kleuren en inspirerende combinaties. De houtdecors zorgen voor een optimale look en feel met een verbeterde, natuurgetrouwe structuur. Daarnaast zijn de materiaalreproducties onder andere uitgebreid met trendy marmer en metaal. Het krachtige DarkSteel in combinatie met de PerfectMatt structuur is een krachtige nieuwkomer.

Een gezond binnenklimaat
Egger neemt zijn verantwoordelijkheid voor wat betreft duurzaamheid en heeft voor deze nieuwe collectie de formaldehyde-emissie van de gemelamineerde spaanplaten gereduceerd. Deze emissie is nu vergelijkbaar met die van een boom in de natuur en heeft een gezonder binnenklimaat als resultaat.

Meer informatie:
Iboma
fvliet@iboma.com
www.iboma.com 

Publicatiedatum: