Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De verwachtingen zijn hooggespannen"

Forbo Flooring creëert stand met mini boutique hotel tijdens Independent Hotel Show

Op 17 en 18 maart 2020 is Forbo Flooring weer aanwezig op de Independent Hotel Show in Amsterdam. Professionals in de hospitalitybranche worden van harte welkom geheten in de stand, die eruitziet als een mini boutique hotel. 

De Nederlandse hotelmarkt is sterk gegroeid in het afgelopen jaar. De gemiddelde bezettingsgraad is bijna 78 procent; de kamerprijzen zijn gestegen naar gemiddeld € 120. "Het succes van de branche is duidelijk af te lezen aan de belangstelling voor de Independent Hotel Show", vertelt een woordvoerder van Forbo. "Vorig jaar bezochten 2.300 hoteliers en andere hospitality professionals deze internationale beurs, die toen voor het eerst in Nederland werd gehouden. Van de 120 standhouders zegde 90% toe ook in 2020 naar de beurs te komen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Net als vorig jaar weerspiegelt de stand van Forbo de intieme en luxueuze sfeer van een echt hotel. Het mini-hotel heeft een heuse entree, lobby, restaurant, badkamer en slaapkamer. De prachtige vloercombinaties tonen aan dat een high-end uitstraling onder je voeten begint."

Mix van vinyl en textiel                                                                      Forbo’s boutique hotel is een showcase van kleuren, patronen en dessins. “Door de gevarieerde legpatronen van de vloertegels, stroken en banen in onze stand krijg je een goed idee van de mogelijkheden ervan. Je hebt echt het gevoel dat je door de vertrekken van een hotel loopt”, zegt Peter Palm, segmentmanager hospitality & leisure bij Forbo.

"Op de Independent Hotel Show laat Forbo zien dat een goede vloer bijdraagt aan de klantbeleving, de belangrijkste graadmeter van iedere hotelier. Hoe de gast het hotel ervaart, is een optelsom van impressies. Voor een optimale beleving adviseert Forbo hoteliers dan ook te kiezen voor een totaaloplossing. De voorbeelden in het mini boutique hotel zijn maar een selectie van de eindeloze mogelijkheden. Forbo vloeren kunnen naar wens worden gecombineerd, vervangen en zelfs hergebruikt. Onze vloeren tonen aan dat je geen concessies hoeft te doen aan functionaliteit of esthetiek. Dat is zeker in hospitality en leisure van belang, omdat je in die markten echt onderscheidend moet zijn.”

De Independent Hotel Show wordt gehouden op 17 en 18 maart in Amsterdam RAI. Forbo Flooring is te vinden op stand H19.

Meer informatie:
Forbo Flooring
www.forbo-flooring.nl

Publicatiedatum: