Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Open Frameworks Design Edition valt in de prijzen

Parador wint Good Design Award 2019

Vloerenbedrijf Parador is opnieuw in de prijzen gevallen. Het Chicago Athenaeum, Museum of Architecture and Design en het European Centre for Architecture, Art Design and Urban Studies reikte een prestigieuze Good Design Award 2019 uit aan Parador. De Open Frameworks Design Edition, die Parador ontwikkelde in samenwerking met toparchitect Hadi Teherani viel in de prijzen.

Met de Open Frameworks Design Edition presenteerde Parador een parket- en laminaatcollectie die het ontwerp op de vloer op een innovatieve manier opnieuw definieert. De Design-editie combineert verschillende vormen en kleuren om een ​​volledig nieuwe benadering van vloerontwerp te creëren: de plankelementen van het assortiment houten vloeren en laminaat kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd. Het werk werd bekroond met de award voor het innovatieve ontwerp en de technische aanpak.

"We zijn erg trots dat we met deze Design-editie voor het eerst deze wereldwijd erkende prijs voor productontwerp naar Coesfeld hebben kunnen brengen. We willen het Chicago Athenaeum en de jury bedanken voor het erkennen van de innovatieve benadering van vloerontwerp dat we creëerden met Open Frameworks", zegt Birgit Kunth, hoofd marketing en communicatie bij Parador, verheugd over de prijs.

Parador werkt al enkele jaren samen met gerenommeerde ontwerpers. Naast Hadi Teherani, die voor de tweede keer een collectie voor Parador ontwikkelde, hebben andere persoonlijkheden uit de internationale designscene zoals Alfredo Häberli, Matteo Thun, Karim Rashid en Zaha Hadid al vloeren gecreëerd voor de vloerenfabrikant. 

Meer informatie:
Parador
www.parador.nl 

Publicatiedatum: