Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

COREtec vloer geïnstalleerd in autoshowroom

"COREtec vloeren passen ook goed in showrooms van automerken", vertelt een woordvoerder van de vloerenfabrikant. "Een recente toepassing vinden we in Frankfurt in de showroom van Lenz Autohaus. In de showroom is de vloer Coretec Megastone, design Vesuvius gelegd. Naast de snelle en gemakkelijke plaatsing is er het ruime aanbod aan eigentijdse en trendy designs in het COREtec gamma."

"Het is ook belangrijk om weten dat de autobanden geen schade berokkenen aan de vloer, wat met andere vloeren soms wel problemen kan geven."

Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is eenvoudig dankzij het kliksysteem.



De vloeren zijn verkrijgbaar in drie waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk. Pro Core is extra beschermd tegen deuken en krassen. Sound Core maakt gebruik van de USFloors geluiddempende technologie. en COREtec Stone is opgebouwd rond een harde minerale kern, wat zorgt voor extra stevigheid en de afwezigheid van schadelijke emissies.

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com

Publicatiedatum: