Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Headlam verwelkomt norament collectie in assortiment

Vanaf heden zijn de premium rubber norament tegels èn trapvormen ook via Headlam verkrijgbaar. ''Een welkome aanvulling van ons assortiment!''

Sinds 1950 ontwikkelt, produceert en verkoopt Nora Systems slijtvaste en duurzame rubber vloeren, made in Germany. De norament collectie is niet alleen zeer kleurrijk maar heeft ook een aantal uitstekende eigenschappen zoals geschikt voor zwaar gebruik, brandveilig, vormstabiel, PVC-vrij, prima slipweerstand en lage onderhoudskosten. Verkrijgbaar in Norament 926 grano, Norament 926 satura en Norament 926/825.

Net als alle vloerbedekkingen van nora is ook norament grano emissiearm en draagt zo bij aan een gezond binnenklimaat. Door de gesloten structuur is de vloer gemakkelijk te reinigen en daardoor hygiënisch. Ook de geluiddempende eigenschappen, het optimale sta- en loopcomfort en de antislip zorgen voor een aangename atmosfeer in de ruimte.

De veelzijdigheid en consequent doorgevoerde ontwikkeling maken de klassieker uit het norament assortiment zo succesvol. Productmanager Rau is er dan ook van overtuigd dat norament grano 'perfect berekend is en ook in de toekomst een succes zal blijven.'

Projecten
Norament tegels en trapvormen zijn toepasbaar in veel marktsegmenten zoals de gezondheidszorg, onderwijs, sociale woningbouw, winkels, industrie en vele openbare gebouwen.  
 
Rubber heeft het unieke vermogen duurzaam bestand te zijn tegen intensief gebruik zonder in te leveren op kwaliteit. Nora vloerbedekkingen zijn slipbestendig tot R11 en vlam vertragend zoals gedefinieerd in EN 13 501, vertonen uitstekende ergonomische eigenschappen en contactgeluiddempend. Bovendien zijn ze vrij van ftalaten weekmakers en hebben ze geen coating nodig. Met meer dan 300 variaties in kleur, dessin en oppervlak in het standaardassortiment, biedt de norament productlijn een enorm spectrum en een schat aan inspiratie voor creatief ontwerp in moderne architectuur.

Meer informatie:
Headlam
sales@headlam.nl 
www.headlam.nl 

Publicatiedatum: