Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
CERAtouch combineert het beste van twee werelden

'Veel belangstelling voor nieuwe collectie CERAtouch van COREtec op Domotex'

Op Domotex, die vrijdag 10 januari startte en vandaag (maandag 13 januari) de laatste dag beleeft, is CERAtouch, de jongste telg uit de COREtec familie van meerlagige harde vloeren gepresenteerd. "We kunnen gerust spreken van een opmerkelijke innvovatie die gelijk al bij de start de vloerindustrie op zijn kop heeft gezet. CERAtouch combineert het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer", aldus Jan Dossche, president van USFloors International.

Piet en Jan Dossche op de stand van USFloors – COREtec®.

"De nieuwe collectie wordt heel enthousiast en vol bewondering onthaald op Domotex. De kwaliteit van de bezoekers en de gesprekken zijn tot nu toe van hoog niveau", laat hij weten.

COREtec president Jan Dossche (tweede van rechts) met naast hem - in het midden - Harry Elshof van INTR.

Stijn Windels, marketing director: "CERAtouch is opgebouwd rond een HD-kern samengesteld uit gecompacteerd kalksteengruis, zonder enige toevoeging van PVC. Diverse slijtlagen zorgen voor een nooit eerder geziene krasvastheid, gelijk aan of beter dan die van een keramische tegel, maar dan minder broos en breekbaar. Het risico op breken tijdens de plaatsing, een frequent probleem bij keramische tegels, is hiermee volledig van de baan."

Een gezellig drukte in de stand van COREtec op Domotex.

Meer informatie over de nieuwe collectie is hier te vinden.

Publicatiedatum: