Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe adviseur architecten & designers Tarkett

Vloerenbedrijf Tarkett start 2020 met een nieuwe adviseur architecten & designers. Peter Derkse versterkt sinds 1 januari het team van Tarkett.

Als adviseur architecten & designers maakt Derkse onderdeel uit van het commercial sales team in Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor het bezoeken van partners, architecten, designers en evenementen in en rondom Amsterdam. Daarmee zal hij een actieve bijdrage leveren aan het vergroten van de naamsbekendheid voor Tarkett en het productportfolio.

De rol van adviseur is Derkse niet onbekend, hiervoor was hij namelijk ruim vier jaar actief als projectadviseur/rayonmanager bij tegelfabrikant Mosa. Daarna maakte hij een interne stap naar manager van de Mosa Design Studio. Deze rol heeft hij meer dan acht jaar uitgevoerd.

“We zijn blij een ervaren adviseur als Peter aan ons sales team te kunnen toevoegen. Met zijn benoeming kunnen we meer focus leggen op zichtbaarheid in de regio Amsterdam. Deze focus sluit naadloos aan bij onze doelstellingen voor 2020. Met zijn kennis van de branche en markt in de regio vormt Peter een uitstekende aanvulling op het bestaande sales team”, aldus Ralph Jorissen, VP Benelux bij Tarkett.

Meer informatie:
Tarkett
www.tarkett.nl

Publicatiedatum: