Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Alg. directeur Lieven Van den Heede van Meubelbeurs Brussel:

'Ik roep onze Nederlandse exposanten op om zich in 2020 voor de awards in te schrijven'

Lieven Van den Heede haalde in het afgelopen najaar regelmatig de nieuwskolommen van ons platform. Als directeur van Meubelbeurs Brussel was hij tevreden over de laatste editie, die 274 exposanten uit 18 landen trok en bijna 19.000 bezoekers opleverde.
"We hebben met ons team een jaar lang hard gewerkt aan de voorbije editie in november. Intern hadden we wat veranderingen, maar ook in de indeling van de beurs was heel wat veranderd. Daar kruipt best wel wat werk in. En dan geeft het natuurlijk veel voldoening als de beurs een succes is." 

Wat was voor jou een hoogtepunt?
"De vier dagen van de Meubelbeurs zelf natuurlijk, daar doen we het allemaal voor. De uitreiking van de Balthazars is altijd een leuke feestavond. Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om onze Nederlandse exposanten nog meer op te roepen om zich volgend jaar voor deze awards in te schrijven. En samen met de Nederlandse handelaars af te zakken naar het feestje natuurlijk." 

Met welk gevoel sluit je 2019 af?
"Tevreden, maar alles kan beter!"

Wat ga je anders doen in 2020?
"We bekijken elk jaar wat er anders kan. Met een beurs die al meer dan 80 jaar bestaat is dat meestal finetuning door wat andere accenten te leggen. Het doel is om de Meubelbeurs elk jaar nog iets sterker te maken."

Staan er nog leuke dingen op de planning in 2020?
"We hebben wel al wat ideeën, maar die zijn nog te pril. In elk geval willen we er in 2020 voor zorgen dat een bezoek aan de Meubelbeurs nóg aangenamer wordt en willen we de aankopers een passend aanbod en veel inspiratie bieden." 

Om alvast in de agenda te zetten: Meubelbeurs 2020: 8-11 november

Meer informatie:
www.meubelbeurs.be