Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Wallpepper creëert sfeervol kerstbehang

Rood, goud en wit zijn heldere, intense en pure kleuren. Deze zijn in staat om verrassende effecten te creëren. Vooral met Kerst, wanneer ze worden omgezet in emotionele nuances om de juiste sfeer te creëren. Met WallPepper vinden deze kleuren suggestieve en onverwachte uitdrukkingsvormen, die tot leven komen met heldere, vaak nieuwsgierige en bijzondere afbeeldingen.

Rood is een warme kleur die een groter gevoel van warmte kan overbrengen en de ruimte een meer persoonlijke touch kan geven. Goud, met zijn metallic gloed en de kostbaarheid van zijn nuances, wordt gebruikt om kamers een luxe en kostbare uitstraling te geven. Wit is een andere belangrijke kleur die een centrale plek inneemt rond Kerst. Het is een symbool van zuiverheid, die doet denken aan de witheid van sneeuw. Het is een kleur die in staat is om het huis van licht te voorzien en, in zijn delicate eenvoud, om het te verbeteren.

WallPepper behang wordt gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke en PVC-vrije materialen, met groene- en brandbestendigheidscertificeringen. Dankzij speciale technologieën worden ze omgezet in zeer waterafstotende of geluidsabsorberende oplossingen.

Meer informatie:
WallPepper
www.wallpepper.it 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven