Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wallpepper creëert sfeervol kerstbehang

Rood, goud en wit zijn heldere, intense en pure kleuren. Deze zijn in staat om verrassende effecten te creëren. Vooral met Kerst, wanneer ze worden omgezet in emotionele nuances om de juiste sfeer te creëren. Met WallPepper vinden deze kleuren suggestieve en onverwachte uitdrukkingsvormen, die tot leven komen met heldere, vaak nieuwsgierige en bijzondere afbeeldingen.

Rood is een warme kleur die een groter gevoel van warmte kan overbrengen en de ruimte een meer persoonlijke touch kan geven. Goud, met zijn metallic gloed en de kostbaarheid van zijn nuances, wordt gebruikt om kamers een luxe en kostbare uitstraling te geven. Wit is een andere belangrijke kleur die een centrale plek inneemt rond Kerst. Het is een symbool van zuiverheid, die doet denken aan de witheid van sneeuw. Het is een kleur die in staat is om het huis van licht te voorzien en, in zijn delicate eenvoud, om het te verbeteren.

WallPepper behang wordt gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke en PVC-vrije materialen, met groene- en brandbestendigheidscertificeringen. Dankzij speciale technologieën worden ze omgezet in zeer waterafstotende of geluidsabsorberende oplossingen.

Meer informatie:
WallPepper
www.wallpepper.it