Vloerenbedrijf wint Iconic award 2020

Onlangs zijn de Iconic awards 2020 'Innovative Interior' uitgereikt. De winnaars zijn indicatief voor nieuwe trends die gebruik maken van een breed scala aan inspiratie. De vloer LayRed 55 van de IVC Group heeft de Iconic award ontvangen. Het Belgische vloerenbedrijf werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie Wall, Floor, Ceiling vanwege de uitstekende kwaliteit van het ontwerp.

"LayRed 55 is de zachtste harde plank op de markt. Deze vloeroplossing is ontwikkeld door de IVC research afdeling", vertelt een woordvoerder van IVC. "De vloer is ontworpen met meerdere lagen om uitstekende akoestische eigenschappen te bieden voor drukbezochte ruimtes en renovaties. LayRed 55 is een solide, maar toch geluiddichte en comfortabele plank. Tijdens het lopen geeft de vloer een warm gevoel en dempt de akoestische laag zowel het impactgeluid als het transmissiegeluid tot 21 dB.

De collectie omvat 23 ontwerpen die kras- en vlekbestendig en waterdicht zijn. De kern voorkomt een telegrafisch effect, wat betekent dat LayRed 55 geen nivellering nodig heeft en barsten of voegen en oneffen oppervlakken kan compenseren. LayRed 55 is vrij van weekmakers en bestaat uit 30% gerecyclede materialen. De vloer is ook volledig recyclebaar."

Iconic Awards
De wedstrijd is gericht op bedrijven in de meubelindustrie en hun partners in interieurarchitectuur en design. De Duitse Design Council zorgt ervoor dat integrale ontwerpnormen worden nageleefd. Het reikt prijzen uit ter ere van relevante hedendaagse ontwikkelingen en speciale prestaties op het gebied van design, met een hoge internationale reputatie. De awards bieden een platform om architecten, productontwerpers en projectontwikkelaars te verbinden met de meubelindustrie. De awards 2020 worden uitgereikt door een onafhankelijke jury van experts. De jury bestaat uit vertegenwoordigers uit de designwereld, het bedrijfsleven en de media.

Tijdens de IMM 2020 worden de winnaars gepresenteerd in een tentoonstelling van de kunstvereniging Köln.

Meer informatie:
IVC Group
Nijverheidslaan 29
8580 Avelge
www.ivc-commercial.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.