Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Thema: The LOVE Edition

Bauwerk Parkett en Skygate samen op de Masters of LXRY

Masters of LXRY brengt van vrijdag 13 tot en met maandag 16 december de liefde naar de Amsterdamse RAI. The LOVE Edition, zo luidt het thema in 2019. Liefde voor vakmanschap, passie voor perfectie, voor bijzondere ontwerpen, unieke uitvoeringen, liefde voor de gastronomie, voor al het moois dat de wereld te bieden heeft.

“Gedrevenheid, vakmanschap en passie, dat past zo bij Bauwerk Parkett! We staan al voor de vierde keer op deze beurs, waar we de hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling van deze echt houten parketvloeren laten zien. Vorig jaar werd onze stand met een ‘Visitors Award’ beloond! Samen met Skygate hebben we een kleurrijke stand neergezet en hopen we hem dit jaar weer in de wacht te slepen!”, aldus Lisa Klaassen, directeur van de Plinten & Profielen Centrale.

Zwitsers merk
Bauwerk Parkett zie je wereldwijd terug in talloze luxe hotels, restaurants, winkels, musea-en overheidsgebouwen. En in luxe woningen. De van oorsprong Zwitserse vloeren worden aangeboden in verschillende prijssegmenten. Iedere lijn heeft door de eigen uitstraling en specifieke mogelijkheden qua kleurkeuze en afwerkingen een eigen identiteit.

Stalen deuren en panelen van Skygate
De echt stalen binnendeuren en -panelen van Skygate voegen een prachtig stijlelement toe aan kantoren en woningen. Ze zijn handgemaakt met oog voor perfectie en in meerdere gangbare standaardmaten en glasvarianten beschikbaar. Stijlvol en betaalbaar vakmanschap uit de hoogste kwaliteit staal. Naast de succesvolle zwart gepoedercoate basislijn voert Skygate de ‘retrochique’ Skygate Edellijn in brons en messing. Alle Skygate-oplossingen voor de professionele en de consumentenmarkt zijn te zien op www.skygate.nl. Hier kunnen klanten hun interieuroplossing zelf online configureren. Een andere goede manier om inspiratie op te doen, is een bezoek aan de Skygate showroom aan de Energiestraat 7 in Naarden.

Skygate en Bauwerk samen op Masters of LXRY: stylish doors & matching floors
Het Nederlandse Skygate en het Zwitserse Bauwerk presenteren zich samen op Masters of LXRY. De twee bedrijven laten samen het uitgebalanceerde samenspel tussen licht, ruimte en karakter zien. 

Meer informatie:
Skygate - Bauwerk
www.skygate.nl 
www.bauwerk-parkett.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven