Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Al 25 merken present op slaapevent van De Woonindustrie tijdens voorjaarsvakbeurs

Goed nieuws voor retailers en andere belanghebbenden actief in de slaapbranche. De Woonindustrie heeft 25 bedrijven c.q. merken uit de bedden- en matrassenbranche weten te strikken voor deelname aan de VAKbeurs, die van zondag 9 t/m woensdag 12 februari plaatsvindt. "En we zijn nog met andere bedrijven in onderhandeling die ook interesse hebben getoond", vertelt Jan Hogenkamp, die de dagelijkse leiding in handen heeft.

In september deden ook verschillende slaapspecialisten mee, waaronder v.l.n.r. Jan Heesakker (Boxspring Design), Joost Jacobs (Hasena), Peter de Kock (Boxspring Design), Jocelyne Reijmers (Polypreen), Edzard Schram (Boxspring Design) en Ed Smit (Polypreen). FOTO'S LEO ELENBAAS

Commercieel en operationeel manager Hogenkamp is in zijn nopjes met dit hoge aantal, zeker gezien de verschillende slaapbeurzen die jaarlijks en vaak ook in dezelfde periode worden gehouden. "Omdat er medio februari geen beurzen op dit gebied plaatsvinden, hebben veel slaapbedrijven zich kunnen inschrijven. Net als in september wordt er op de maandag en dinsdag een ontbijt voor de bezoekers gehouden", laat hij weten.

De volgende bedrijven/merken doen sowieso in februari mee:
- ACRO Bedding
- Beds and More 
- Beka  
- Boxspring Design
- Candia

- Delux Scandinavia  
- Dico Bed Holland

- Ducky Dons
- Equilli
- Hasena
- Key West bedding
- Livengo
- Mahoton
- Meubelfabriek De Linde
- Polypreen 
- Poseidon
- Profine
- Recticel B.V.
- Rowa
- Skagen Beds 
- Swissflex
- Tekvor Care
- Van Houdt 
- Van Landschoot 
- Van Os Slaapkamers
- Vroomshoop

Hans de Jong (Candia), Tsjeard Blom (Tekvor Care Nederland), Bart Dekkers (Key West Bedding) en John Vesters (Dico Holland) namen de vorige keer ook deel.

Samen met vaste exposanten zullen de slaapspecialisten (zeven meer dan in september) hun klanten op de maandag en dinsdag van 08.30 tot 10.30 uur verwelkomen met een heerlijk ontbijtje. "Als ze dan bij ons de collecties hebben gezien, kunnen ze daarna nog een rondje door het beursgebouw doen", vult John Vesters van Dico Bed Holland nog aan.

Meer informatie:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
T +31 303 03 27 00
info@dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl