Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Een tintenpalet dat de behoefte naar optimisme en positivisme voedt'

Verffabrikant onthult trendkleuren van 2020

Montere tinten breken door en sombere kleuren maken plaats voor uitbundige paletten. In reactie op de uitdagingen van de 21ste eeuw hebben Colora en BOSS paints de laatste kleurtrends gedefinieerd onder de noemer Trendspecial 2020: Colours of resistance. Een tintenpalet dat de behoefte naar optimisme en positivisme voedt. Met de natuur in de hoofdrol selecteerden ze 27 pakkende trendkleuren, geclusterd rond 3 levensstijlen.

(No) More Greys
(No) More Greys introduceert 7 expressieve, high fashion geïnspireerde kleuren. Van krachtig rood tot denim blue en exuberant goud. Van steel blue tot gebroken wit en een sterk contrast tussen zwart en geel. Architecturale interieurobjecten, ruitmotief, leder en een vleugje punk passen goed binnen deze trend.



Super Natural
Super Natural staat voor een scala van 12 rustgevende tinten. De kleur van nevel, zonnegloed, bloesems, mossen, houtsoorten, schors en grassen. Elke kleur oogt uiterst natuurlijk. Wanneer deze tinten gecombineerd worden, vormen ze een organisch en intuïtief palet. Wat interieur betreft zal je vaak leder en linnen, gerecycleerde materialen en ronde objecten terugzien.



Explore Reality
Explore Reality is een set van 8 futuristische kleuren. Denk aan excentrieke, levendige en reflecterende kleuren waar de energie van afspat. Elke tint schept een andere sfeer, maar gecombineerd voelen ze harmonieus aan. Deze woonomgeving is een en al creatieve renaissance. Je ziet er vaak gerecycleerde plastics en gekleurd glas terug.



Stickerstalen
Alvorens potten verf in huis worden gehaald, kunnen klanten nu eerst hun kleuren testen met de gloednieuwe Colora stickerstalen. Een kleefbare A4-sticker kan op de muur geplakt worden, zodat kleuren nauwkeurig met elkaar vergeleken kunnen worden. De stickers laten geen sporen achter op de muur.

Meer informatie:
Boss paints
www.bosspaints.be
info@boss.be

Colora
www.colora.nl
info@colora.be

Publicatiedatum: