Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitgeroepen door kleurspecialisten van Flexa

Dit is de Kleur van het Jaar 2020

Elk jaar komen Flexa-kleurspecialisten van het Global Aesthetic Center, internationale designexperts en architecten bij elkaar om de nieuwste wereldwijde trends te bespreken waar we allemaal mee te maken zullen krijgen. Vervolgens gaan ze aan de slag om deze inzichten te vertalen naar één hoofdkleur voor 2020, die huizen over de hele wereld zal gaan kleuren. Vanuit deze Kleur van het Jaar creëert Flexa vervolgens vier paletten met een sfeer en stijl die iedereen zal aanspreken.

In 2020 gaat er een nieuw decennium van start. Een nieuw begin. Onze wereld wordt steeds hectische en digitaler. We voelen een drang naar bezinning en hartelijkheid. Onze kleurexperts hebben zich daarom laten inspireren door de kleuren van het ochtendlicht en als verwijzing naar een rustige dageraad de nieuwe tint Tranquil Dawn ontwikkeld.

Deze veelzijdige Kleur van het Jaar 2020 lijkt te veranderen op basis van de tinten waar deze mee wordt gebruikt. Het effect is heel anders binnen warme, neutrale, zachte of felle paletten. Tranquil Dawn ligt net als de vluchtige ochtendlucht in het midden tussen groen, blauw en grijs. 

De Kleur van het Jaar 2020, Tranquil Dawn, verandert subtiel van tint wanneer deze wordt gebruikt met verschillende kleurpaletten. 

Meer informatie:
Flexa
www.flexa.nl 

Publicatiedatum: