Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nieuw vouwluiken-beslag kan een windbelasting van 133 km/u moeiteloos opvangen'

In 1939 werd het familiebedrijf ROB Louage & Wisselinck opgericht. Momenteel is de distributeur van deurbeslag internationaal actief. Het bedrijf heeft 120 medewerkers in dienst.

ROB Louage & Wisselinck heeft nieuws. Getest volgens de Europese norm EN13659 kan het ROB vouwluiken-beslag voor houten, pvc of aluminium vouwluiken nu ook een gewicht aan van maximum 40 kg per paneel.In open of gesloten toestand kan het daarmee een windbelasting van 12 Beaufort of windsnelheden tot 133 km/u moeiteloos opvangen. Deze windsnelheid komt overeen met een orkaan. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor de montage van de grootste niet wind doorlatende vouwluiken ooit. Ook in een specifiek veeleisende kustomgeving en bij alle mogelijke temperatuurschommelingen.

Met een maximum gewicht van 40 kg per paneel kan het ROB-beslag tot maximum 4 panelen per kant aan met een maximum houtdikte van 40 mm. Het beslag is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.Dit montagevriendelijk beslag is speciaal ontwikkeld voor voorliggende luiken met een aansluiting tegen de profielen, die op die manier in gesloten stand perfect in hetzelfde vlak als de gevel vallen. Als verduistering is dit dan ook een alternatief voor buitenzonwering. Zowel in open als gesloten stand kunnen de luiken vergrendeld worden.

Meer informatie:
ROB Louage & Wisselinck
www.rob.beinfo@rob.be

Publicatiedatum: