Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ruik de zee en voel de zon"

Nederlands designmerk lanceert nieuwe collectie

Imbarro begon met de verkoop van aardewerk uit Spanje en met een omweg kwamen zij in India terecht. Vervolgens bracht het bedrijf uit Apeldoorn een kleine, unieke collectie woonaccessoires op de markt. Dit was voor hen de eerste stap in een andere richting.

Inmiddels is Imbarro uitgegroeid tot een Nederlands designmerk dat woonaccessoires maakt in prints en kleurrijke ontwerpen. De ontwerpen worden handgemaakt in India door middel van handscreens en vervaardigd op basis van ecologische verf.Een nieuw hoofdstuk
Regelmatig komt er een nieuwe print - een nieuw hoofdstuk - bij. Zo ontwikkelt Imbarro zich met het nummer ‘Paradise’, bekend van de exotische print die siert op zachte velours kussens, vloerkleden, pannenlappen, kimono’s en zelfs op tassen in de hoofdrol. Iedere 'storyline' is een limited edition, door deze schaarste te creëren zorgt Imbarro ervoor dat de producten uniek blijven.Costa 2
Komend seizoen lanceert Imbarro de collectie Costa 2 op de beurs Maison&Objet Paris. Een aanvulling op de viscollectie Costa 1 van vorig jaar. Een collectie die zich kenmerkt door het gebruik van details, kleuren en prints van de vis. “Ruik de zee en voel de zon. Nestel je op de bank, met zachte kussens en plaids in felle kleuren. Deel gelukkige momenten in goed gezelschap”. Dat is wat Imbarro hoopt dat de kust collectie Costa 2 gaat brengen.Meer informatie:
Imbarro
[email protected]
www.imbarro.nl 

Publicatiedatum: