Kleurrijke en oersterke meubelstoffen, zo omschrijft Vescom haar nieuwe collectie. Volgens een woordvoerder een unieke combinatie van high performance en bijzondere structuren.

"Kleurrijk en oersterk. Dat zijn nieuwe meubelstoffen Acton, Rolla en Dikson. Elk met een bijzondere structuur. Ontwikkeld en geproduceerd in Vescoms eigen weverij. De hoge slijtvastheid zorgt ervoor dat de nieuwe meubelstoffen zeer geschikt zijn voor intensief projectgebruik.

Acton: volgens Vescom een musthave voor de office markt.

Acton is een sterke basic meubelstof. Deze meerkleurige melange met een aangename touch heeft een speels karakter. De stof heeft een matte, droge uitstraling en is beschikbaar in maar liefst 39 frisse jonge kleuren. Naast de essentiĆ«le neutrale tinten, bevat de kleurenserie ook heldere kleuren zoals geel, oranje, rood, turquoise en verschillende schakeringen groen. De stof laat zich makkelijk stofferen en is uitermate geschikt voor toepassing op bureau- en vergaderstoelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een kantoortuin. Acton is brandwerend, slijtvast (90.000 rubs Martindale), licht- en kleurecht en IMO en Oeko-Tex gecertificeerd. Bovendien is Acton prijstechnisch interessant. Een musthave voor de office markt.
  

Rolla: driedimensionaal, stoer en grafisch 

Een meubelstof met een uitgesproken en architectonisch karakter. Dat is Rolla. Het driedimensionale en grafische dessin heeft een hoge slijtvastheid, ondanks het reliĆ«f. De kleurenserie van Rolla bestaat uit 20 moderne tinten. Van neutrale grijstinten, tot blauw, roze en oranje. De kleuren van Acton en Rolla zijn op elkaar afgestemd en daardoor perfect te combineren. Zelfs op 1 meubel. Net als Acton is Rolla brandwerend, slijtvast (50.000 rubs Martindale), licht- en kleurecht en IMO en Oeko-Tex gecertificeerd.


Dikson: rijke chenille melange 

Dikson is een rijke chenille melange met een softe touch. Zeer sterk en slijtvast (100.000 rubs Martindale, 100.000 double rubs Wyzenbeek) ondanks haar zachtheid. Afhankelijk van de lichtval, laat de meubelstof verschillende kleuren zien. Dikson is de kameleon die perfect mengt met de rest van het interieur. Het kleurbeeld is zacht en bestaat onder andere uit warmgrijs en diverse steenkleuren. Deze stof is door haar warme en rijke uitstraling uitermate geschikt voor de hospitality markt.

Meer informatie:
Vescom
Sint Jozefstraat 20 
5753 AV Deurne
sales@vescom.com
www.vescom.com