Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Limpa meubelen wordt verdeelpunt Kreamat

Limpa Meubelen uit Lummen wordt dealer van beddenfabrikant Kreamat. Olivier Biesmans laat weten zeer verheugd zijn met dit nieuwe verdeelpunt. In de 5000m² grote toonzaal in Belgisch Limburg wordt een speciaal plekje ingeruimd voor de hoogwaardige producten van Kreamat, dat zich mede dankzij een gepatenteerde techniek en een opvallend design weet te onderscheiden van andere beddenfabrikanten.

Kreamat ontwerpt (veelal met Studio Segers) original beds, waarmee het zich onderscheidt van de concurrentie. Het cliënteel van Kreamat weet dit te waarderen. Haarhuis & Jansen vertegenwoordigt het merk sinds 1 september jl. op de Nederlandse markt. 

Bij de beddenfabrikant draait het om ergonomie en design: de losse gepatenteerde schouderzone en aansprekende ontwerpen. Op de laatste Meubelbeurs Brussel werden vier nieuwe modellen getoond.

Op de kortere termijn wil Kreamat meer naar shop-in-shops, waar klanten voldoende te zien krijgen van wat de Belgische beddenfabrikant te bieden heeft.

Eerder verscheen dit interview met Kreamat.

Meer informatie:
Kreamat
Caetsbeekstraat 10
3740 Bilzen (België)
+32 89 65 13 90
info@kreamat.be
www.kreamat.be