Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decosit viert succesvolle eerste editie interieurstoffenbeurs met uitbreiding in 2020

Decosit kijkt terug op een geslaagde eerste editie. De Belgische textielfederatie (Fedustria) blies de interieurstoffenbeurs nieuw leven in door begin september 16 textielfabrikanten samen te brengen in Brussels Expo. Met grote namen als o.a. Beaulieu, Libeco en Ter Molst trok de tweedaagse beurs zo’n 300 bezoekers.

“Exposanten en bezoekers bleken erg tevreden met de opzet", zegt Kris Vermoesen, Product Manager Textiel van Fedustria, die geen makkelijke opdracht had om op zeer korte tijd dit event op touw te zetten. "Met Decosit stimuleren we vooral de internationale contacten. Zo trokken we onder meer bezoekers uit het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Italië, Polen en Duitsland aan. We kunnen het alleen maar toejuichen dat bijna 70 % van de bezoekers uit het buitenland naar Brussel afzakte."

Vermoesen ziet daarmee de nood aan een kwalitatieve beurs in het najaar bevestigd. Het doel is om Decosit opnieuw tot referentie te maken binnen de meubel- en decoratiestoffenwereld, en dit georganiseerd door, en voor professionals uit de sector.

Een vervolg blijft dan ook niet uit. Op 8 en 9 september 2020 strijkt de beurs opnieuw neer in Brussel, waar ze meteen uitbreidt. Ook de designers zullen terug een plaats krijgen. Zo wordt Decosit voor zowel fabrikanten als designers een uniek netwerkmoment bij de start van het najaar.

Om de uitbreiding in goede banen te leiden werkt Fedustria achter de schermen samen met een nieuwe partner om binnen- en buitenlandse exposanten en bezoekers optimaal te kunnen ontvangen in 2020.

Meer informatie:
Decosit
www.decosit.eu

Publicatiedatum: