Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Met 6000 m2 één van de grootste woonwinkels in Zuid-Holland"

Van Waay Interieurs realiseert drie nieuwe studio's: Montis, de Sede en Spectral

Van Waay Interieurs heeft een metamorfose ondergaan. Afgelopen twee weken is dag en nacht gewerkt om een verbouwing te realiseren. In veertien dagen tijd zijn alle meubels, vloeren, wanden, verlichting en plafonds verwijderd en vernieuwd. "Zo hebben we nieuwe LED verlichting aangebracht, zodat wij onze meubels beter en mooier kunnen uitlichten", vertelt een enthousiaste Corné van Waaij. "Deze verlichting kan weer een generatie mee", blikt hij vooruit.

"Sinds eind 2014 (na het einde van de crisis) hebben wij onze gehele winkel verbouwd", gaat Corné verder. "Toen we als Van Waay in 2000 het nieuwe pand aan het Verbreepark in gebruik namen, hadden we drie stylen: modern, klassiek en slapen (aangevuld met woningtextiel). Eind 2014 zijn we een nieuwe weg ingeslagen en alleen nog  designcollecties gaan voeren. Met een oppervlakte van 6000 m2 zijn wij nu één van de grootste woonwinkels in Zuid-Holland."

In de nieuwe ruimte zijn studio’s gerealiseerd van Montis, de Sede en Spectral. Vol trots meldt Corné van Waaij dat de vijfde generatie (hij en zijn vrouw hebben zes kinderen) al ideeën heeft om interieurvormgever te willen worden...

Morgen, zaterdag 16 november, staat er een event gepland waar Carpet Sign, QlockTwo & de Sede in het middelpunt van de belangstelling zullen staan. Vertegenwoordigers van deze merken geven acte de présence.

De meubelshowroom van Van Waay Interieurs heeft 50 topdesignmerken in huis. Het bedrijf biedt werkgelegenheid aan twaalf medewerkers. Corné van Waaij is de vierde generatie, terwijl de vijfde zoals gemeld al staat te trappelen. "Onze oudste zoon van dertien doet op zaterdag allerlei klusjes. Op die manier wordt hij eigen gemaakt met het familiebedrijf. Prachtig toch?", vertelde hij eerder aan Wonen360.

Meer informatie:
Van Waay Interieurs
Verbreepark 27
2731 BR Benthuizen
079 - 204 0628
info@vanwaayinterieurs.com
www.vanwaayinterieurs.com