Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van Waay Interieurs wordt Premium Partner van de Sede AG

Eigenaar Corné van Waaij: "We hebben alle grote merken in studioformaat"

Gisterochtend (woensdag 23 januari) postte Corné van Waaij via LinkedIn - het online sociaal netwerk dat gericht is op vakmensen - de volgende mededeling: 'Trots kunnen we melden dat Van Waay Interieurs de nieuwste de Sede AG studio opent voor Zuid-Holland 👌 Opening medio Pasen.' Dat vraagt om een toelichting. 

Als we directeur Corné van Waaij van Van Waay Interieurs spreken, zit hij samen met zijn echtgenote en een aantal kinderen - het echtpaar heeft er zes - in de auto. Terwijl zijn vrouw de auto bestuurt, staat hij de redactie van Wonen360 te woord: "Zoals je waarschijnlijk weet, is de Sede AG een Zwitsers merk dat al heel lang op ambachtelijke wijze producten maakt. Ik geloof dat 90% van de meubelen die ze fabriceren van leer zijn. Het is een hoger gesegmenteerd bedrijf, waarmee we al vele jaren zaken doen." 

"Een jaar of vier geleden heb ik als eigenaar van Van Waay Interieurs besloten om allemaal studiootjes te maken, waardoor elk merk - we voeren vooral de grotere in ons assortiment - goed gepresenteerd kan worden. In de Sede AG studio komen straks niet alleen de meubels van dit ambachtelijke merk te staan, maar wordt middels beeld en geluid ook aan bezoekers van onze woonwinkel getoond hoe ze worden gemaakt", legt Corné uit. 

Hans Verhoeff (rechts) van de Sede AG schudt Corné de hand. Zijn bedrijf wordt Premium Partner en krijgt daarbij de 'Gold Status'.

De Sede AG
Het bedrijf de Sede vindt zijn oorsprong in een kleine, maar bekwame werkplaats voor zadelmakers in Klingnau (Zwitserland). Het beste leer werd hiervoor gebruikt. Al snel werden er ook handgemaakte lederen meubels van uitzonderlijke kwaliteit gemaakt.
In 1965 werd het familiebedrijf de Sede AG genoemd. Vanaf dat moment ontwikkelde zich het snel: topontwerpers van internationaal kaliber werden aan boord gehaald om zitmeubelen te maken, er werden extra productiefaciliteiten geopend en er werd een internationaal distributienetwerk opgezet. Geavanceerde ontwerpen die vakkundig, traditioneel en nauwkeurig Zwitsers vakmanschap opleverden hebben het merk een internationale reputatie opgeleverd. 
Tegenwoordig presenteert de Sede AG zich als een toonaangevende producent van exclusieve lederen meubels. 
Uit de originele kleine werkplaats is een bedrijf ontstaan ​​met meer dan 120 werknemers en meubilair in meer dan 40 landen, waaronder de Verenigde Staten en Rusland, de GCC-landen en zelfs opkomende markten zoals China en Brazilië.

De eerste schetsen voor de indeling van de nieuwe Sede AG studio.

Vijfde generatie
De meubelen van de Sede AG passen perfect binnen het concept van Van Waay Interieurs, dat zich eveneens in het hogere segment begeeft. De meubelshowroom is ongeveer 5500 m2 groot en heeft 50 topdesignmerken in huis. Het bedrijf biedt werkgelegenheid aan twaalf medewerkers. Corné van Waaij is de vierde generatie, terwijl de vijfde al staat te trappelen. "Onze oudste zoon van dertien doet op zaterdag allerlei klusjes. Op die manier wordt hij eigen gemaakt met het familiebedrijf. Prachtig toch?"


De Sede AG was present op de vakbeurs IMM in Keulen.

Meer informatie:
Van Waay Interieurs
Verbreepark 27
2731 BR Benthuizen
079 - 204 0628
info@vanwaayinterieurs.com
www.vanwaayinterieurs.com