Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vilten JungleWall wint Red Dot Award

Verschillende onderzoeksrapporten, waaronder van de Exeter University in Groot-Brittannië, tonen aan dat de natuur de beste plek is om te herstellen. "We moeten de natuur zien, en er bij voorkeur in blijven, om ons goed te voelen."

Ondanks alle informatie over het belang van de natuur op de werkplek, krijgen planten vaak geen prioriteit in projecten. Zorg en geavanceerde technologie voor grotere plantenwanden voelt ingewikkeld en duur aan. Uit dit alles is het idee van JungleWall ontstaan, een ontwerp van Superlab voor Glimakra of Sweden.

JungleWall is een serie geluidsabsorberende bladeren in verschillende patronen. Het materiaal is gemaakt van vilt en de bladeren kunnen op een manier worden gemonteerd die een afstand tot de muur creëert.
"Het was belangrijk om een ​​natuurlijk gevoel te ervaren met JungleWall, vandaar de afstand tussen blad en muur die zorgt voor een interessante beweging in de bladeren", zegt Niklas Madsen bij Superlab. Bovendien creëert het materiaal in JungleWall, samen met de afstand tot de muur, een goede voorwaarde voor geluidsabsorptie.
JungleWall wordt idealiter in grote hoeveelheden gebruikt op een werkplek / openbare omgeving als een achtergrondmuur.
Glimakra: ''We zijn zo blij en trots om aan te kondigen dat JungleWall, ontworpen door Superlab, de Red Dot for Product Design 2019 heeft gewonnen.''

Meer informatie:
Glimakra of Sweden
www.glimakra.com 

Publicatiedatum: