Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mart Visser gaat met Prominent in zee

Exclusief voor Prominent ontwierp Mart Visser een geheel nieuwe collectie. De Nederlandse modeontwerper gaf de stoel van Prominent een complete restyling. "Het resultaat is een unieke en stijlvolle serie stoelen, met rijke materialen, vloeiende vormen en ambachtelijke details. Een perfecte mix van design en ultiem zitcomfort", meldt het bedrijf.



"Als iemand weet wat stijl en klasse is, dan is Mart Visser het wel. Hij staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen, gevoel voor elegantie en oog voor details. Gecombineerd met het comfort van Prominent, is het resultaat een stijlvolle en comfortabele collectie", laat een woordvoerder weten.

Mart Visser maakt steeds vaker een uitstapje. Zo ontwierp de modekoning voor Headlam een collectie vloerkleden, waarbij zijn uitgesproken stijl op diverse dessins wordt weergegeven.

Voor Prominent ontwierp hij onder andere een stijlvolle fauteuil voorzien van een blauwe stoffen bekleding met een elegante uitstraling. "De Mart Visser voor Prominent is geheel op maat samen te stellen, zodat deze optimaal aansluit op uw lichaam en een goede zithouding verzekerd is. Leuk weetje: de blauwe kleur is de favoriete kleur van Mart Visser zelf!", weet Prominent te melden.



Meer informatie:
Prominent
www.prominent.nu