Carpets Collectie aangevuld met 4 nieuwe dessin

Lancering nieuwe items Mart Visser

In 2017 lanceerde Headlam met groot enthousiasme een collectie vloerkleden, ontwikkeld door couturier Mart Visser. Zijn uitgesproken stijl weergegeven op diverse dessins. Ideeën voor deze dessins werden door Mart Visser onder andere gehaald uit zijn Art Work en couture lijn. Maar ook het gebruik van specifieke structuren en materialen uit de natuur waren een bron van inspiratie. ''De Mart Visser Carpets collectie mogen wij met recht een succesvolle collectie noemen.''

Inmiddels heeft Headlam dit grote succes samen met Mart Visser doorontwikkeld en is de lijn aangevuld met 4 nieuwe dessins. Door het veranderen en transformeren van goede items naar weer iets nieuws en het versterken van de karakteristieken van de evergreens is deze aanvulling ontstaan. 

Harper
Een uniek verhaal zit achter het dessin Haper. Tijdens een wandeling met de hond liep Mart Visser langs een oude vergaande paraplu. De paraplu heeft hij gescand en met kleur bewerkt. Het is een stukje uit de natuur geworden, wat niet na te maken valt uit een schets. Een bijzonder verhaal, wat zeker leuk is om te vertellen tijdens de verkoop van het kleed! Het vloerkleed heet Harper, vernoemd naar de hond van Mart Visser. 

Metral
Mart Visser introduceert zelf een van de nieuwe vloerkleden, de Metral.

Vernon & Prosper
De Mart Visser Carpets Vernon en Prosper kent u natuurlijk al uit de eerst gelanceerde collectie. Vanwege het succes zijn deze twee dessins uitgebreid met mooie vernieuwde kleuren. 

De Prosper is uitgebreid met de kleuren Grey Light, Black, Grey Bottle green, Grey Custard Warmth en Grey Copper. Het is een prachtig vernieuwend kleurenpallet geworden.  

De Vernon is aangevuld met twee mooie diepe en warme kleuren. Door de keuze van de draad ontstaat er een hele mooie licht/schaduw effect. Dit dessin kan in iedere gewenste lengtemaat worden geleverd.  

Onderstaande kleuren kunnen verwijderd worden uit de stalenbundel. Deze zijn uit de collectie.
Prosper: kleur 33 Turquiose Blue
Vernon: kleuren 63 Amber Warmth en 35 Navy Blue
Brique: kleuren15 Dust Grey, 22 Shade Grey en 38 Indigo Blue

Meer informatie:
Headlam
sales@headlam.nl
www.headlam.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven