Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groothandel pakt uit met warme wintercollectie

Hamamdoek.nl is importeur, groothandel en distributeur voor diverse bekende merken in hamamdoeken, fouta’s, plaids en woondekens. De producten van onder andere katoen en lamswol zorgen voor een comfortabele sfeer in het interieur.

Tijdens de wintermaanden zijn de plaids en woondekens geschikt om jezelf binnen extra op te warmen. Zomers kan een plaid of woondeken buiten gebruikt worden om warmte te bieden tegen de kille zomeravonden. Hiernaast kan een plaid ook goed gebruikt worden als picknickkleed. Het bedrijf uit Zwanenburg biedt verschillende soorten plaids en woondekens aan, van verschillende merken.



Barine

Barine heeft een scala aan plaids in zijn assortiment. Zo zijn er plaids van Barine die bestaan uit 100% katoen, maar ook combinaties van katoen en lamswol. Een plaid van Barine past in ieder interieur en is tijdloos.



Buldan's

Een plaid of woondeken van het merk Buldan's is modern en straalt luxe uit. Hamamdoek.nl heeft van Buldan's de plaid Ritim in 3 verschillende kleuren in het assortiment. Deze plaid is geweven van 100% katoen. De plaid Pirene is bijzonder door zijn afwerking aan de rand met rode festonsteek. Deze plaid is geweven van katoen, linnen en tencel.



Fashion4Wellness

Een plaid of woondeken van Fashion4Wellness is modern en hip. Fashion4Wellness heeft bijvoorbeeld de hamam plaid Living Fiësta, Living Diamond en Living Country in zijn assortiment.

Meer informatie:
Hamamdoek.nl
www.Hamamdoek.nl

Publicatiedatum: