Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een eerlijk bedrijf dat ook nog eens CO2 neutraal produceert"

Ondernemersprijs voor Bruynzeel Keukens

Op het het jaarlijkse Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala in Bergen op Zoom heeft Bruynzeel Keukens de Ondernemersprijs gewonnen. Volgens de jury is het een begrip in de stad en wijde omgeving. "Een eerlijk bedrijf, een jarenlange geschiedenis in Bergen op Zoom. Een bedrijf waar we trots op mogen zijn", aldus de jury.

"Bruynzeel Keukens is een eerlijk bedrijf dat ook nog eens CO2 neutraal produceert. Een organisatie met een jarenlange geschiedenis in Bergen op Zoom waar we trots op zijn. Innovatie komt terug in de nieuwe vestiging aan de woonboulevard in Bergen op Zoom, waarbij Bruynzeel kiest voor een geheel nieuwe benadering binnen de keukenbranche. Dit mag Bruynzeel nog meer gaan uitdragen, ze zijn wat ons betreft nog te bescheiden."

Kunstenaar Iwaz had de eer om voor de winnaars de prijzen te mogen maken.

Bergen op Zoom heeft haar eigen Ondernemersgala (GoBoZ) voor het vieren van ondernemerschap. Het gala wordt jaarlijks gehouden en heeft als doel het ondernemerschap van bestaande en startende bedrijven in Bergen op Zoom uit te dagen en te stimuleren. 

Meer informatie: www.goboz.nl