Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Passe Partout helemaal klaar voor bezoek (inter)nationale publiek

2019 staat in teken van innovatieve trends, maar ook van gezelligheid en warm thuisgevoel

Met een compleet vernieuwde stand, maar op hun vertrouwde plekje, is team Passe Partout helemaal klaar om het nationale én internationale publiek voor de 22e keer tegemoet te gaan in Brussel.

"2019 staat in teken van innovatieve trends, maar vooral van gezelligheid en een warm thuisgevoel. De ‘Home Stories’ collectie breidt zich verder uit. Naast supercoole loungy zitbanken die 10/10 scoren qua comfort, zijn er ook fauteuils die je gewoon in huis moet hebben. Ze zorgen ervoor dat het totaalplaatje voor elk interieur gewoonweg gaat kloppen. Zo is er de Pastille Lounge XL. Zet die op het juiste plekje in een ruime woonkamer of opstelling en je hebt meteen de béste blikvanger van het moment!", laat directeur Dirk Steenbeke weten.

Heb je ook al kennisgemaakt met de nieuwste dining trends? Tafels en stoelen in een andere dimensie, ook dat is Passe Partout. De mooiste tafelmomenten beleef je met het hele gezin, met de allerbeste vrienden, maar laten we eerlijk zijn: het mag best ‘in stijl’ gebeuren. Is dat niet waar iedereen naar op zoek gaat?

2019 loopt weer bijna op zijn eind, maar heel veel onderzoek, tests en allerlei innovatieve productietechnieken werden het afgelopen jaar onder de loep genomen. En het resultaat mag er zijn. Er worden héél veel nieuwe stoffen gelanceerd en de beursbezoeker kan de eerste zijn om ze te ontdekken én om zijn favoriete bank in een nieuw kleedje te steken. Team Passe Partout staat op scherp om de meest verrassende combinaties voor te stellen.

"En guess what?! De outdoor collectie krijgt een vervolg! Het succesvolle low dining concept gaat nu ook de terrasjes pimpen. Gedaan met klassieke, gekende opstellingen. Het is tijd voor iets nieuws. De eerste reacties zijn verrassend positief en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn."

Ontdek dus ook alvast je zomerliefde 2020 op stand 5/100 van 3 tot 6 november op de Brussels Furniture Fair 2019.

Meer informatie:
Passe Partout 
Wilfordkaai 10B/C
9140 Temse (Belgium)
info@passepartoutnv.be
www.passepartoutnv.be

Publicatiedatum: