Saunaco (architectural furniture), producent van moderne designmeubelen en toeleverancier voor de meubelindustrie, heeft enkele nieuwe producten gelanceerd. Deze nieuwigheden zijn voor het eerst te zien op de Meubelbeurs Brussel die van 3 tot en met 6 november plaatsvindt. Op genoemde beurs worden interieurproducten uit het ­midden- en hogere segment getoond. Ook Saunaco toont dan verschillende noviteiten. 

"We doen dit jaar voor de eerste keer mee met de Meubelbeurs  Brussel", laat directeur Peter van Winkel van Saunaco weten.  "We zullen enkele kasten presenteren op de stand van Moome (Hal 5 - Stand 307) en we presenteren enkele nieuwigheden op onze eigen stand in de Square-afdeling: (Hal 3 - Stand 101).'

CAS onderscheidt zich door zijn supermodulariteit. Elke kast wordt samengesteld door bouwblokken die naar keuze gestapeld worden. Elk onderdeel van die bouwblokken kan in eik of poederlak gemaakt worden. Telkens in vele kleuren, zoals de klant dat wenst. 

Saunaco produceert moderne, hoogkwalitatieve woonkamermeubelen en staat vooral bekend om zijn strakke designs en uitgebreide programma's met duizenden mogelijkheden.

De meubelen zijn exclusief te koop bij de betere meubelwinkels in België en Nederland.

Meer informatie
Saunaco 
Dijkstraat 7
B-3950 Bocholt
Tel : +32 11 621024
www.saunaco.com
info@saunaco.com