Meubelbeurs Brussel is klaar voor de komende editie:

'Commerciële collecties zijn een mix van Noord-Europese zakelijkheid en de Zuid-Europese flair'

Meubelbeurs Brussel is klaar voor de komende editie. Volgens de organisatie staat deze voor een aangename, overzichtelijke en gastvrije beurs. "De interessante commerciële collecties zijn een mix van Noord-Europese zakelijkheid en de Zuid-Europese flair. Het resultaat is een kwalitatief en representatief aanbod, overzichtelijk gepresenteerd en gesegmenteerd. De Meubelbeurs Brussel brengt grote en bekende marktleiders, maar ook erg interessante nicheproducten. Ze staan klaar op hét trefpunt van de meubelsector, tijdens het ideale moment van het jaar."'

De beurs in Brussels Expo is verdeeld in de volgende segmenten:

City
hip & trendy, de strakke stijl van wonen in de stad
City, dat zijn drie hallen vol trendy en eigentijdse meubelen en zitmeubelen. Je vindt er zitcomfort, woon- en slaapkamermeubelen die passen bij een moderne levensstijl. Hier staan internationale topfabrikanten uit het brede middensegment, een selectie van de beste Europese fabrikanten met een sterke aantrekkingskracht.
city  |  hal 3/4/5

Brussels by night
de hal voor slaapspecialisten
Dit is het terrein van slaapspecialist, op zoek naar alles voor een goede nachtrust. Je kan er op zoek naar technische innovaties of sfeervolle slaapconcepten. De belangrijkste Belgische beddingindustrie en talrijke buitenlandse specialisten tonen hun laatste nieuwe ontwikkelingen op het vlak van slaapcomfort. Een segment voor wakkere aankopers! 
Brussels by night  |  hal 6

Mozaïek
prijsbewust en trendy
Een verkoopbaar aanbod of het instapsegment van de markt dat steeds aantrekkelijker wordt. Prijsbewust én trendy, want inderdaad, mooie meubelen en zitmeubelen kunnen ook voor een strakker budget. Fabrikanten leveren intelligente oplossingen door slim bedachte meubelen te ontwikkelen waarvan zowel het uiterlijk als het prijskaartje best aantrekkelijk zijn.
mozaïek  |  hal 9

Fusion
sfeervol wonen
Hier wordt aangetoond dat romantisch en landelijk niet ouderwets hoeven te zijn. De uitstraling wordt strakker, de warme sfeer blijft behouden. De standen hebben oog voor trends en decoratie. De inspiratie is vaak nostalgisch of etnisch, met edele materialen als massief hout, warme stoffen, luxueus marmer en metaal.
fusion  |  hal 8
 

Holland à la Carte
sterk Nederlands aanbod
Dit is het totaalconcept voor Nederlandse fabrikanten. Waar de andere segmenten een bepaalde woonsfeer vertegenwoordigen, is het bindend element in Holland à la Carte het Nederlands fabricaat. Voor onze talrijke noorderburen is deze hal een ankerpunt waar ze zich thuis voelen. Het is een stukje Nederland in Brussel. Je vindt er uiteenlopende collecties van Nederlandse bodem. En dat deze collecties ook buiten Nederland aanslaan, dat bewijzen deze exposanten elk jaar opnieuw!
Holland à la Carte  |  patio

Square
instapdesign als alternatief
Square is het segment met mooi vormgegeven meubelen voor een zachte prijs. Strakke collecties vormen voor jouw klanten een alternatief voor de grote internationale merken. Origineel design voor tijdloos-moderne interieurs, met vaak strak afgewerkte meubelen en verrassende kleinmeubelen van Europese fabrikanten.
square  |  hal 3

Meubelbeurs Brussel vindt plaats van 3 tot en met 6 november van 9 tot 19 uur (op woensdag tot 18 uur).

Meer informatie:
Meubelbeurs Brussel
www.meubelbeurs.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven