Een wintertuin, zwevend tussen de natuur en dromerige landschappen, is de inspiratie voor de grafische vormgeving van de nieuwe Collectie X die gewijd is aan GlamFusion, de waterdichte wandbekleding van het Italiaanse bedrijf Glamora. 


 
De natuur is altijd een terugkerend motief geweest in Glamora-collecties. In de Collectie X wordt het geïnterpreteerd als een element dat de grenzen tussen binnen en buiten kan vervagen. De collectie benadrukt de trends die alle recente architectuur- en interieurprojecten definiëren en richt zich op de naadloze overgang tussen binnen en buiten, tussen groene omgevingen en tuinen bezaaid met bomen en wijnstokken.

De 27 onbewerkte grafische afbeeldingen die zijn ontworpen voor GlamFusion creëren een vloeiende atmosfeer, variërend van speciale 3D-effecten van grote bladeren die veranderen in stucwerk, tot interplays van vaste stoffen en holtes, en vloeibare beelden die verdund zijn in koude tonen. Virtuele vensters die naar buiten kijken en interieurs vol aanwezigheid, herinneringen en groene macro-prints, verleiden het oog met een glimp van het leven, de natuur en kleur.
 
De wandbekleding is speciaal ontworpen voor natte omgevingen - zoals moderne badkamers of de wellnessruimtes van spa's en horecagelegenheden. GlamFusion combineert zijn DNA met de mogelijkheid om meeslepende scenario's te creëren.

GlamFusion is na twee jaar testen en onderzoeken in 2018 gelanceerd. Dankzij zijn revolutionaire eigenschappen waardoor het bestand is tegen hoge chemische, fysische en thermische spanningen, is GlamFusion een geavanceerd product in vergelijking met traditionele coatingoplossingen.


 
De verfijnde picturale esthetiek - die doet denken aan het effect van wasschilderen - en het zijdezachte oppervlak maken het de ideale oplossing voor interieurprojecten die scenografische resultaten nastreven zonder afstand te doen van geavanceerde technische prestaties.

Meer informatie:
Glamora
www.glamora.it